Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Αλμωπός - Άρης Θεσσαλονίκης Κ20 1 - 0

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Αριδαια ο Αλμωπος επικράτησε με σκόρ 1-0 της ομάδας Κ20 του Άρη Θεσσαλονίκης παρουσία 100 περίπου φιλων των δυο ομάδων.

Το παιχνίδι ηταν καλό οι τεχνικοί των δύο ομάδων έκαναν κάποιες δοκιμές χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους και έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 68' οταν ο Τάσος Αναστασιαδης στοπαρε εκπληκτικά την μπάλα απο μακρινή μπαλιά και με άψογο πλασσε έγραψε το τελικό 1-0.

Αριστευσαν στο εργο τους οι διαιτητές Γιώργος Μιχαηλίδης - Θεόφιλος Μιχαηλίδης - Γιώργος Λαμπριδης που να σημειωθεί διαιτητευσαν αφιλοκερδώς την αναμέτρησ και η διοίκηση του Αλμωπου τους ευχαριστεί.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αλμωπος: Καραγιαννιδης, Μιχαηλίδης, Παπασυμεων, Μουρατιδης, Παπαζουδης, Μπρεγκου, Γ.Ελευθεριαδης, Παπαευθυμιου, Ζαρογιαννης, Ελευθεριάδης Θ., Αναστασιαδης. Αγωνιστηκαν και οι Μένιος, Παρουτογλου, Τσιμτσιριδης, Λεντι, Μπαντης, Τασος.

ΑΡΗΣ: Αρβανιτης, Πολυχρονιου, Καραισκος, Λιατσης, Γιαντσιος, Ποτσι, Μπουλγκουριδης, Καλιγγοπουλος, Καλουδης, Πατσιαβας, Χατζηιγνατιαδης. Αγωνιστηκαν και οι Ιωαννιδης, Δεληθανος, Αξινιαρης, Σωτηριαδης, Ανδρεακος, Σταυρίδης, Δουζδαμπανης.

15 σχόλια:

  1. παλι μας πασαρες το πατερ ημων, για το σερι απο πιπες τουμπεκι ψιλοκομενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ομάδα φένεται ότι χωρίς κιουλ δεν πάει πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εισαι πολυ κομπλεξικός τελικα αφου θελςις να κραξςις πανε στην διοικηση αλλα δεν εχεις απ αυτο που εχουν οι αντρες.... Κοτουλα ε κοτουλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοιτα να δεις μπινε πρωτον, αν ειμαι κοτουλα το ξερει η π... σου, δευτερον και που γραφω τη γνωμη μου προσβαλω τον εαυτο μου που ασχολουμε με την καταντια που φερατε, τριτον απευθηνομαι στον δηθεν που ταχα μου ταχα μου εκανε αναλυση ματς, τεταρτον ειστε κολοφαρδοι που με τοσες ΠΙΠΕΣ ακομα επιβιονετε και δεν σας πηραν με της πετρες.

      Διαγραφή
    2. Τελικα ρε 7.23 εισαι μεγαλο ψωνιο αν δεν σ αρέσει ο Αλμωπος πανε να δεις αλλη ομάδα και δεν θα ρωτήσουμε εσένα πως θα λειτουργήσει ο σύλλογος. Αν εχεις κοτσια μπες στο Δ.Σ να δούμε τα λεφτά σου. Μέλος του Δ.Σ του Αλμωπου.

      Διαγραφή
    3. Μέλος τού Δ.Σ.;...καί δέν ντρέπεσε; εσένα δηλαδή σ αρέσει ο Αλμωπος; τί σου λέει δηλαδή ο παραπάνω καί πληγώνεσε, δέν βλέπεις τήν κατάντια;

      Διαγραφή
    4. Οχι γιατί να ντραπω εδω δεν ντρέπεσαι εσυ ο άσχετος. Μονο μπλα μπλα μπλα είσαι πες το όνομα σου να δουμε αν έχεις κόψει εισιτήριο και ασε τα σαλια. Σαν κ εσενα υπάρχουν πολλοί αλλά πισω απο τις κουρτίνες σαν τον.....ζονκ.

      Διαγραφή
    5. Ρε καρναβαλε 7:23 χαλαρωσε πασακα,ο αλμωπος απο την Αριδαια ειναι ρε μεγαλε,δεν ειναι και η Μπαρτσελονα η εστω δεν ειναι και ο Απολλων Καλαμαριας να χωνουν το χρημα με την σεσουλα να βγει η ομαδα,χαλαρωσε κοιτα τα προβληματα σου και αραξε στον καναπε σου αφου δεν μπορεις να δεις την πραγματικοτητα.Εγραψες την βλακεια σου την διαβασαμε τωρα καντην με ελαφρα,μας επεισες οτι εισαι ασχετος απο ποδοσφαιρο,αντε τραβα να δεις σερβαιβορ

      Διαγραφή
    6. εγω ασχετος ενω εσεις που σας βριζει ολη η Αλμωπια ρε τενεκεδες ειστε σχετικοι. ου να μου χαθητε, αντε σηκωθητε φυγετε να δουμε ποδοσφαιρο, μπας και ρθει κοσμος στο γηπςδο.

      Διαγραφή
  4. δες που παίζει η Καστοριά και κάνε τουμπεκί που θα δεις τη Δόξα Δράμας σπίτι σου αδερφε.Εκτος κι αν βολεύεσε με ξυλοκόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο γιά φιλικά κάνει ο Αλμωπός. Στα επίσημα ξεπέρασε καί τη Τζούλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΣΕΣ ΠΙΠΕΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

      Διαγραφή
  6. Αλμωπαρα μονο ρε σκατιαρηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα τά παραπάνω σχόλια σχετικά μέ τήν ομάδα δέν χρειάζονται μόνο κακό κάνουν ιδίως τώρα πού τα διαβάζουν καί μικρά παιδιά ενεργά καί μή με το ποδόσφαιρο.,.Αν λέω Άν εκείνα τα καλά χρόνια τα πολύ παλιά γινόταν μία καλή ακαδημία τού αλμωπου καί μπαιναν παιδιά αξιοκρατικά και γινόταν σωστή δουλειά τότε δε θα εκραζε ο ένας τον άλλον συντοπίτες μού. Θα είχαμε υπερομάδα με δικά μας ταλέντα πάνω από όλα και με λίγα χρήματα και άλλα πολλά που τα ξέρουμε.. Χαλαρώστε λοιπόν καί απολαύστε την μετριότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου και σε τοπικό και σε εθνικό επίπεδο.??? Ειρήνη λοιπόν αδέρφια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το μέλος του ΔΣ του αλμωπού θα έπρεπε να ντρέπεται και μόνο που εκφράζεται έτσι, αν είναι οντως μέλος. Θα έκανε πολύ καλό στην ομάδα αν έβγαινε να πει το όνομά του και παραιτούνταν μετά. Δε φτάνει η μιζέρια σας θα έχουμε και την ξεφτίλα σας τώρα. Μια ομάδα μια χαρά την διαλύσατε λίγο λίγο. Τους διώξατε, τους ρίξατε την ψυχολογία και έχετε και τη γλάστρα να σταυρώνει τα χέρια και να κάνει κριτική μόνο. Αν δεν έχετε όρεξη μην αναλαμβάνετε. Πηγαίντε τουλάχιστον εκεί που ήσασταν μήπως και παραμείνετε πρώτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News