Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

H Nokia ξαναβγάζει το 3310: Με αθάνατη μπαταρία, φιδάκι και τιμή έκπληξη

Το κλασικό μοντέλο της Nokia 3310 επιστρέφει μετά από 17 χρόνια από την πρώτη του κυκλοφορία

Είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη επιστροφή. Το κλασικό μοντέλο της Nokia 3310 επιστρέφει μετά από 17 χρόνια από την πρώτη του κυκλοφορία.

Η Nokia αποφάσισε να μας επιστρέψει όλους πίσω στο 2000 και να ξαναλανσάρει το θρυλικό κινητό της με μια μπαταρία... αθάνατη (για 22 ώρες χρόνο ομιλίας) και φυσικό το αξεπέραστο φιδάκι!

Το νέο 3310 της Nokia που αποτίει φόρο τιμής στα αρχικό κινητό παρουσιάστηκε στη Βαρκελώνη και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δηλώνει ότι το καινούριο κινητό θα είναι για τους χρήστες του κάτι σαν... ψηφιακή αποτοξίνωση ή ένα τηλέφωνο διακοπών. «Αν θέλετε να απενεργοποιήσετε το κινητό σας αλλά θέλετε να έχει μια γραμμή, για έκτακτη ανάγκη, τότε το εν λόγω κινητό θα είναι μια εξαιρετική λύση. Θα αποτελεί το τέλειο αξεσουάρ».

Εκπληξη και η τιμή του η οποία αναμένεται να φθάσει τα 58 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News