Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ποντιακό γλέντι του Μορφωτικού Συλλόγου Κωνσταντίας

Οι εθελοντές όπως πάντα στην πρώτη γραμμή, εξυπηρέτησαν τον κόσμο με ένα ζεστό χαμόγελο στα χείλη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ποντιακό γλέντι του Μορφωτικού Συλλόγου Κωνσταντίας.

Μέσα σε ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα, αρκετός κόσμος διασκέδασε με την ψυχή του και χειροκρότησε το παιδικό χορευτικό τμήμα το οποίος έδωσε μια υπέροχη παράσταση.

Οι εθελοντές όπως πάντα στην πρώτη γραμμή, εξυπηρέτησαν τον κόσμο με ένα ζεστό χαμόγελο στα χείλη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Κωνσταντίας ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο που έδωσε το παρόν στο ποντιακό γλέντι που διοργάνωσε, καθώς επίσης και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Επίσης, ευχαριστεί ιδιαίτερα τους χορηγούς: Infotech (Πακαλίδης-Μποτσφάρης), Aridaia News (Σταύρο Βαφειάδη) και Ζαχαροπλαστείο «Αρτυσις». Τέλος, ενημερώνει ότι οι τυχεροί λαχνοί που κέρδισαν τα δώρα, είναι οι εξής: 402 ένα γουρουνάκι (προσφορά του Προέδρου της Κωνσταντίας κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη), 502 πεντάλιτρο λάδι (προσφορά του κ. Νεκτάριου Καραπουλουτίδη), 152 ένα κουτί τυρόπιτες (προσφορά του κ. Γιάννη Μουρατίδη), 55 ένα τάμπλετ (προσφορά του Μ.Σ. Κωνσταντίας). Να είστε όλοι καλά! 

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:






















3 σχόλια:

  1. Απο τον Αρχαγγελο ενα στιγμιοτυπο δε θ ανεβασετε?μια αναφορα εστω.και ο προεδρος του Αρχαγγελου ειναι αξιος και πολυ μαλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανεβάσαμε και είμαστε οι μόνοι. Μη μας παραπονιέστε!! Συγχαρητήρια σε όλους!
      http://aridaianews.blogspot.gr/2017/02/blog-post_203.html

      Διαγραφή
    2. ΜΠΡΑΒΟΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News