Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ίσες αποστάσεις μεταξύ Τζάκρη - Σηφάκη από τον Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας

"Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Πέλλας η κ. Τζάκρη Θεοδώρα και ο κ. Γιάννης Σηφάκης έχουν μια έντονη δραστηριότητα σ’ αυτά τα δύο χρόνια"

Την τακτική των ίσων αποστάσεων κράτησε ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα κ. Πέτρος Γάγκλιου, όσον αφορά στους δύο Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα κ. Θεοδώρα Τζάκρη και κ. Γιάννη Σηφάκη.

Όπως δήλωσε στο karatzova.com, «οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Πέλλας η κ. Τζάκρη Θεοδώρα και ο κ. Γιάννης Σηφάκης έχουν μια έντονη δραστηριότητα σ’ αυτά τα δύο χρόνια. Προσπαθούν να εκπροσωπήσουν με επάρκεια το Λαό που εμπιστεύθηκε τον ΣΥΡΙΖΑ και βεβαίως και αυτούς προσωπικά. Μάλιστα ο Νομός μας εκπροσωπήθηκε και στο Υπουργικό Συμβούλιο, αρχικά με την Θεοδώρα Τζάκρη από την θέση της Υφυπουργού Βιομηχανίας και σήμερα με την Έφη Αχτσιόγλου την Υπουργό Εργασίας. Οι Βουλευτές μας παρεμβαίνουν σε πλήθος θεμάτων και φέρνουν λύσεις στα προβλήματα του Νομού. Εννοείται ότι θέλουμε και επιδιώκουμε καλύτερο συντονισμό με τη Νομαρχιακή Επιτροπή. Έχουμε δρόμο ακόμα για να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Δεν έδωσε βέβαια καμία απάντηση για το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ Τζάκρη – Σηφάκη και δεν πήρε θέση σε αυτή την εσωκομματική κόντρα η οποία εκδηλώνεται με κάθε ευκαιρία...

12 σχόλια:

  1. Tο παιδί επιτέλους μίλησε ου α ου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσύ Κε Βαφειάδη αυτό κατάλαβες από όλη τη συνέντευξη; Καταλάβετε ότι άλλα εικοσι χρόνια θα κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κούλης σας θα ξεφουσκώσει, αφού είναι μπαλόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε λυπαμαι, λυπαμαι και ολους εσας τους υποστηριχτες αυτων που μας καταστρεφουν, αλλωστε σαν και σενα μουνια καταντησαν ετσι τη χωρα, πληρωμενα αρχιδια του κερατα σαν και σενα, οσο για τον κουλη εγω δεν το ψηφιζω αλλα θα σας παρει τα σωβρακα γιατι ειστε ανικανοι, ποιο ανικανοι απ ολους που κυβερνησαν, αντε καλο βραδυ

      Διαγραφή
    2. Κε Βαφειάδη γράφετε ότι δεν αναρτώνται υβριστικά σχόλια, σας ρωτάω τι είναι το παραπάνω; μήπως να παίρνει την ευθύνη πια η δικαιοσύνη;

      Διαγραφή
    3. υβριστικά επώνυμα μαλάκα, αντε προς τήν δικαιοσύνη νά τούς κλ.... τ αρχ.... τενεκέ α τενεκέ.

      Διαγραφή
    4. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

      Διαγραφή
    5. η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

      Διαγραφή
    6. ποιον προσβαλει ρε 9.34 ποιον? εσενα? ποιος εισαι εσυ? ανονυμος? εεε και, τι δεν καταλαβαινεις? ανοητος εισαι? ρε τον τυπο

      Διαγραφή
  4. ΒΛΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ, ΝΙΩΘΟΥΝ ΝΑΡΧΕΤΕ Η ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσυ τι εισαι ρε 11.55 το τριτο προσωπο οπως λενε οι οροι χρησης;ποσο χαζος μπορει νασε χα..χα..χα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News