Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Με ποντίκια κάνουν μάθημα τα παιδιά στις Φέρες

Στις Φέρες του Έβρου

Απαράδεκτες είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κάνουν μάθημα τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Εδώ και μια εβδομάδα κυκλοφορούν ποντίκια στο κτήριο, σύμφωνα με καταγγελίες γονέων.

Ειδικότερα, την Παρασκευή ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου πήρε την κατάσταση στα χέρια του και απευθύνθηκε στους υπευθύνους του Δημαρχείου Φερών.



Η απάντηση που πήραν ήταν: «Nα αναλάβει η διεύθυνση του σχολείου τις εργασίες μυοκτονίας και καθαρισμού των χώρων από τα χρήματα που περισσεύουν από τα διαχειριστικά έξοδα του σχολείου».

«Αποποιούνται τις ευθύνες τους, ρίχνουν το μπαλάκι στο ίδιο το σχολείο, ενώ είναι δική τους δουλειά. Τα παιδιά μας καθημερινά περνούν πολλές ώρες μέσα στο σχολείο, παίζουν, τρώνε και κυλιούνται στον ίδιο χώρο που αλωνίζουν αμέριμνα τα ποντίκια. Κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί» τονίζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.


 Πηγή: e-evros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News