Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Γκάφα ολκής από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Σε μια πρωτοφανή γκάφα υπέπεσε η επιτροπή που ορίζει τους διαιτητές στα παιχνίδια της ΕΠΣ Πέλλας κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση έναρξης δυο παιχνιδιών στην Α1 κατα 15' με 20' περίπου προκαλώντας εκνευρισμό σε παίκτες και φιλάθλους.

Συγκεκριμένα, ενω ειχαν οριστεί στο παιχνίδι γυναικών Άρης-Ατρομητος στο γήπεδο Τριανδρίας Θεσ/νικης το οποίο ξεκινούσε στις 11:30 π.μ. οι Άκης Αργυρος και Μαρία Κουπαρανη ηταν λογικό να καθυστερησουν οπως και καθυστέρησαν διαιτητής του αγώνα Μελισσι-Εξαπλατανος ο κ. Αργυρος και βοηθός διαιτητή στον αγώνα Μανδαλο-Μαυροβουνι η κ. Κουπαρανη.

Δικαιολογημενα λοιπόν οι φίλαθλοι ξέσπασαν σε σχόλια και ακουστηκαν πολλά και διάφορα κατά των υπευθύνων θαρρείς και δεν υπήρχαν άλλες λύσεις διαιτητών.

Αν αυτά συμβαίνουν στην Α1 τότε τι να φανταστεί ο απλός φίλαθλος για τις μικρότερες Κατηγορίες. Επίσης κανείς δεν σκέφτηκε ότι ειναι λογικό ενας διαιτητής να μπορεί να βγάλει δύο παιχνίδια σε 5-6 ώρες; Εκτός των αλλων δεν μοιάζει φυσιολογικό ενας διαιτητής να σφυρίξει δυο παιχνίδια την ίδια μέρα.

Λίγη σοβαρότητα και σεβασμός προς τους αιμοδότες (παράγοντες, φίλαθλοι κτλ) του ερασιτεχνικου ποδοσφαίρου δεν βλάπτει...

7 σχόλια:

  1. Ημουν στο γηπεδο του Μελισσιου ολοι περιμενανε τον διαιτητη Αργυρο απο Θεσσαλονικη αλλα ματαια ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προς τους αρμοδιους της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ,να γνωριζεται κυριοι οτι με αυτα που ορισατε στο Μελισσι οι ομαδες εκαναν 45 λεπτα ζεσταμα.Εχει σε ολα δικαιο ο Μπινος.Ενας φιλαθλος απο Εξαπλατανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκει στην Ενωση ξεμεινατε απο διαιτητες και παιζει ο Αργυρος 2 διαιτησιες σε μια ημερα!Και μετα λετε οτι εχετε πολλους και καλους διαιτητες.Καθε χρονο και χειροτερα Αντωνιου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σεβαστο μεροκαματο με 2 διαιτησιες την ιδια ημερα.Και μετα λενε 2 διαιτησιες την ιδια ημερα απαγορευεται απο τον ΚΑΠ κυριε Καρακελιδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστος ο Λουτρακιωτης ολα στο φως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγά, κοψε κατι, σιγα το θεμα, ψοφατε για αιμα ολοι σας περεκεντεδες θεωρητικοι.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News