Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Χωρίς νερό η Σωσάνδρα: Σοβαρές βλάβες από το ψύχος στις γεωτρήσεις ύδρευσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας ενημερώνει τους κατοίκους της Τ.Κ. Σωσάνδρας ότι έχουν δημιουργηθεί σοβαρές βλάβες στις γεωτρήσεις ύδρευσης του χωριού.

Συγκεκριμένα, η βασική γεώτρηση ύδρευσης υπέστη βλάβη σήμερα 09-01-2017 και ώρα 18:00 λόγω των συνεχόμενων διακοπών ρεύματος, ενώ ταυτόχρονα δεν μπορεί να λειτουργήσει η εφεδρική γεώτρηση ύδρευσης λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στο εξωτερικό περιβάλλον με αποτέλεσμα να παγώσει και να μην μπορεί να υδροδοτηθεί το χωριό.

Είναι καλό να γνωρίζουν όλοι οι κάτοικοι της Τ.Κ. Σωσάνδρας ότι το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α. μαζί με τους εξωτερικούς συνεργάτες και παρουσία του Προέδρου κατέγραψαν και εργαστήκαν σήμερα έως τις 20:00 για την αποκατάσταση των βλαβών και οι εργασίες θα συνεχιστούν και αύριο 10-01-2017 για την αντιμετώπιση του προβλήματος, προκείμενου να λειτουργήσει το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης.

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Τ.Κ. Σωσάνδρας για την αναγκαστική διακοπή ύδρευσης προκειμένου να αποθηκεύσουν ή να προμηθευτούν πόσιμο νερό για να καλύψουν τις ανάγκες που προκύπτουν μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες.

Ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας

1 σχόλιο:

  1. ΒΡΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΛΑΒΗ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News