Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Μπραντ Πιτ: Τι παρακαλάει να κρατήσει κρυφό η Τζολί

Η Τζολί φέρεται να δέχτηκε την παράκληση του Πιτ

Αυτό το διαζύγιο σημάδεψε τη χρονιά που πέρασε, και όπως φαίνεται θα συνεχίζει να μας απασχολεί και το 2017. Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, το τέλειο ζευγάρι, το οποίο απομυθοποιήθηκε βάζοντας τέλος στον γάμο τους και κάνοντας γνωστό ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, έχουν μπει σε μια απίστευτη περιπέτεια για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Ο Πιτ πήγε στο δικαστήριο και ζήτησε να παραμείνει κρυφός ο φάκελος που αφορά την περιβότητη πτήση από τη Γαλλία, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πιτ φέρεται να κακοποίησε λεκτικά και σωματικά τον μεγάλο γιο τους, τον Μάντοξ.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τότε, ο Μπραντ Πιτ βρέθηκε στη θέση του κατηγορουμένου, ωστόσο μετά από έρευνα από το FBI οι κατηγορίες σε βάρος του για κακοποίηση απορρίφθηκαν.

Τώρα, ο Πιτ ζητάει να «σφραγιστεί» ο φάκελος που αφορά το περιστατικό, ούτως ώστε οι λεπτομέρειες να μην θίξουν την προσωπική ζωή των παιδιών τους.

Η Τζολί φέρεται να δέχτηκε την παράκληση του Πιτ, για το ώφελος των παιδιών τους, αν και αυτό το περισταικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μάχη της επιμέλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News