Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Ανταλλαγή πυροβολισμών στο κέντρο της Αθήνας (video)

Ο άντρας αρχικά πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον των ανδρών της ΕΛΑΣ

Καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, όπως ισχυρίζεται η ΕΛΑΣ, επιχείρησαν να υποβάλουν σε έλεγχο έναν αλλοδαπό. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον άντρα, όμως αυτός επιχείρησε να διαφύγει.

Ο άντρας αρχικά πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον των ανδρών της ΕΛΑΣ και τραυμάτισε έναν αστυνομικό, ενώ παρά το ότι η ομάδα ΔΙΑΣ ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς, κατάφερε να διαφύγει.

Λίγα λεπτά αργότερα, στην πλατεία απέναντι από την είσοδο της Βαρβακείου Αγοράς, ο αλλοδαπός έβγαλε το πιστόλι του και αφού, σύμφωνα με το ΑΠΕ, κρύφτηκε πίσω από κτήριο, έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Ο αστυνομικός φέρει διαμπερές τραύμα στον ώμο και νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Μια από τις σφαίρες μάλιστα καρφώθηκε στον τοίχο ενός καφενείου που βρίσκεται στην περιοχή. Στο σημείο έχουν μεταβεί αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News