Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Ηχηρή παρέμβαση του Δημάρχου Αλμωπίας για το αποχετευτικό: Το Καλοκαίρι του 2017 ολοκληρώνεται το έργο - Μέχρι την Άνοιξη επιστρέφει η λαϊκή

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

-Το Καλοκαίρι του 2017 αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατασκευή του σημαντικού αυτού έργου
-Μέχρι την Άνοιξη του 2017 θα επιστρέψει η λαϊκή αγορά στη θέση της

Εδώ και αρκετούς μήνες βιώνουμε ως κάτοικοι της Αριδαίας τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου. Συχνές διακοπές υδροδότησης, λακκούβες στους δρόμους, σκόνη, είναι μερικά απ’ αυτά που πολλές φορές προκαλούν ακόμα και την οργή κάποιων συμπολιτών μας που νιώθουν ότι η καθημερινότητά τους γίνεται πιο δύσκολη.


Ως πολίτης αυτού του τόπου, κατανοώ ειλικρινά όλους τους προβληματισμούς που προκύπτουν λόγω αυτών των ζητημάτων, ωστόσο θεωρώ χρήσιμο να αναφερθώ για άλλη μια φορά στον λόγο που χρειάζεται όλοι μας να κάνουμε υπομονή και να δούμε τα πράγματα με μια πιο θετική ματιά. Και εξηγώ…


Η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου της Αριδαίας και η σύνδεση με τον βιολογικό είναι ένα μεγαλόπνοο έργο που όχι μόνο θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης μας, αλλά κυρίως θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής. Είναι ενδεικτικό να αναφέρω ότι σήμερα τα λύματα ολόκληρης της πόλης καταλήγουν στο ποτάμι και κατ’ επέκταση γίνονται ένα με το περιβάλλον που ζούμε. Αν το κατανοήσουμε αυτό με όλη του τη σημασία και τις συνέπειες που έχει για τον καθένα από εμάς ξεχωριστά, θα κατανοήσουμε και τους λόγους που θα πρέπει να είμαστε πιο ανεκτικοί απέναντι στα προβλήματα που δημιουργούνται. Η πόλη μας θα είναι πιο καθαρή και η δυσοσμία που παρατηρείται μέχρι σήμερα λόγω των φρεατίων όμβριων που είναι κοινά –του ποταμιού και της αποχέτευσης θα αποτελεί παρελθόν. Σχετικό παράδειγμα, το φρεάτιο που βρίσκεται στην περιοχή «ψαράδικα» στο κέντρο της Αριδαίας και προκαλεί έντονη δυσοσμία στην γύρω περιοχή.


Ως Δημοτική Αρχή κάνουμε καθημερινά ότι μπορούμε για να τα περιορίσουμε και παρεμβαίνουμε με τον οποιοδήποτε δυνατό τρόπο για να λύνουμε ζητήματα. Η παλαιότητα του δικτύου ύδρευσης της πόλης μας για το οποίο δεν υπάρχει κάποια χαρτογράφηση ευθύνεται για τις συχνές διακοπές νερού και με όσα μέσα διαθέτουμε προσπαθούμε να ξεπερνάμε τα προβλήματα στον μικρότερο δυνατό χρόνο και ταυτόχρονα να υλοποιούμε το έργο με όλες τις προδιαγραφές που προβλέπονται από τη μελέτη. Η κατάσταση με τους κατεστραμμένους δρόμους, σε λίγους μήνες θα αποτελεί παρελθόν στο σύνολό της. Ήδη, έχουν ξεκινήσει οι αποκαταστάσεις οι οποίες γίνονται με τον ενδεδειγμένο τρόπο, όπως ακριβώς προβλέπεται στην σχετική μελέτη και υπό τον συνεχή έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου μας.


Το τελευταίο διάστημα γίνομαι δέκτης πολλών παραπόνων που σχετίζονται με την μετεγκατάσταση της λαϊκής αγοράς. Διαβεβαιώνω τους επαγγελματίες της πόλης μας ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην τοπική αγορά και ειδικά σε μία δύσκολη εποχή όπως αυτή που βιώνουμε σήμερα. Κατανοώ τους προβληματισμούς τους και ενστερνίζομαι την ανησυχία τους. Ωστόσο, θέλω να είναι σίγουροι ότι εξαντλήσαμε κάθε προσπάθεια για να παραμείνει η λαϊκή αγορά στη θέση της τουλάχιστον μέχρι το πέρας των εορτών, ωστόσο αυτό κατέστη αδύνατο εξαιτίας κάποιων ζητημάτων που προέκυψαν κατά την κατασκευή του έργου και μας ανάγκασαν να επιτρέψουμε στην ανάδοχο εταιρία να σκάψει σε κάποια σημεία της κεντρικής οδού που διενεργείται η λαϊκή αγορά. Έχω ήδη λάβει την διαβεβαίωση από τους συνεργάτες μου ότι η λαϊκή αγορά θα επιστρέψει στην θέση της μέχρι την Άνοιξη του 2017.


Οφείλω να ομολογήσω ότι μέχρι σήμερα οι πολίτες της Αριδαίας έχουν επιδείξει υπομονή και κατανόηση σε όλα τα προβλήματα που προανέφερα και έχουν δείξει έμπρακτα ότι κατανοούν τη μεγάλη σημασία που έχει η κατασκευή αυτού του έργου. Τέτοια έργα δεν πραγματοποιούνται συχνά και γίνονται για τους ίδιους τους πολίτες στους οποίους οφείλουμε να τα παραδώσουμε με τις καλύτερες προδιαγραφές.


Η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου της Αριδαίας, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί με ομαλή ροή χρηματοδότησης μέχρι το Καλοκαίρι του 2017, δεν αφορά μόνο εμάς, αφορά κυρίως τα παιδιά μας τα οποία αξίζουν να ζήσουν σε ένα υγιές και καθαρό περιβάλλον και να απολαύσουν όλες εκείνες τις υποδομές που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Παράλληλα, όραμα της Δημοτικής μας Αρχής αποτελεί η διάνοιξη τμημάτων του ποταμιού που διασχίζει την πόλη της Αριδαίας, με σκοπό την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της πόλης μας. Είμαι βέβαιος πως όσοι από εσάς έχετε επισκεφθεί πόλεις που διαπερνώνται από ποτάμια, μένετε εντυπωσιασμένοι. Αυτό θέλουμε να κάνουμε κι εμείς, να αναδείξουμε το ποτάμι μας. Αυτό όμως μπορεί να συμβεί μόνο όταν ολοκληρωθεί το έργο της αποχέτευσης, καθώς σήμερα αυτό το ποτάμι εμπεριέχει όλα τα λύματα της πόλης μας.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

39 σχόλια:

  1. Αν μου επιτρέπετε , να πω την άποψη μου. Δεν διαφωνώ με το έργο που μπορεί να είναι έργο πνοής , αυτό θα το δείξει το μέλλον, διαφωνώ με την ταχύτητα που γίνεται, την ανοργανωσιά και την αποκατάσταση. Δεν ενημερώνεται κανείς από ποιο δρόμο θα περάσει το συνεργείο, χωρίς σήμανση και οργάνωση. Μην μου πείτε ότι γίνεται αποκατάσταση ,γιατί τότε πρέπει να πάω σε οφθαλμίατρο. Μπαλώματα της κακιάς ώρας γίνονται! Την ταχύτητα την καταλαβαίνω , ο κόσμος πρέπει να ξεχάσει την ταλαιπωρία! Έχουμε ενημερωθεί για το ποσό που θα πληρώσουμε; Γιατί ; Έργο πνοής για μένα θα ήταν να έρθει το φυσικό αέριο στην Αριδαία. Προφανώς το σχόλιο μου, δεν θα αναρτηθεί. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ... ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΟΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ. ΑΠΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΕΛΕΟΣΣΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ....

      Διαγραφή
    2. και φυσικο αεριο θα σου φερει ο μπινοσ γιατι ειναι ο δημαρχοσ τησ καρδιασ μασ. τοτε θα τριβεισ τα ματια σου

      Διαγραφή
    3. ελεοσ με την μιζερια σου ρε 6:03. διωξε την για λιγο. τοσο μεγαλο εργο δεν θυμαμαι να ειδαμε ξανα ειδικα τα τελευταια χρονια. ο καθενας εδω μεσα λεει την μπουρδα του. αν θες φυσικο αεριο κατεβα την αλλη φορα στις εκλογες και φερτο. απο τον καναπε ολα ευκολα τα βλεπουμε.

      Διαγραφή
    4. Εσείς που σχολιασατε αρνητικά το 6:03 τι δεν καταλαβατε ? Δεν είναι αλήθεια ότι σκάβουν όπου να ναι κ όπως να ναι? Χωρίς σήμανση χωρίς ειδοποίηση ? Τον άσφαλτο που ριξανε στο κέντρο υγείας τον δρόμο είναι σωστός? Έγινε ο δρόμος όπως πριν το έργο ή ποιο χάλια? Να δω ποιος θα παραλάβει το έργο από τον Δήμο ποιος θα βαλει την υπογραφουλα του! Κατά τ αλλα σας ενόχλησε το φυσικό αέριο που ανέφερε κ οχι ότι ή πόλη που ζειτε δεν θα ξαναγίνει όπως ήταν!!

      Διαγραφή
    5. και οι δυο πλευρες εχετε δικαιο, μεγαλο σοβαρο εργο, αλλα η αποκατασταση των δρομων ειναι τραγικη, αγαπω την πολη μου αλλα απογοητευτικα με την δηθεν αποκατασταση.Κριμα θα παραμεινουμε μια κατασχημη πολη

      Διαγραφή
  2. Δήμαρχε πολύ ωραία τα λες... Αλλά ξέχασες να αναφερθεις και στα προβλήματα που δημιούργησε η μεταφορά λαϊκής στους εμπόρους που έχουν "παγκο" στην λαικη .Καμία υποδομή ούτε ένας κάδος απορριμμάτων. Τώρα θα μου πείτε στο παλιό μέρος υπήρχαν υποδομες? ΟχιΔεν υπήρχε αλλά η γειτονιά της παλιας λαϊκής ήταν πιο φιλόξενη ως αναφορά τη δημιουργία ενός υπαίθριου μαγαζιού . Στείλατε την Πέμπτη έναν αντιδήμαρχο για να δει την κατάσταση της λαϊκή κτλ κτλ , πολύ εριστικός μπορώ να πω επίσης ήθελε μόνο να μιλάει και όχι να ακούει. Υποτιμησατε τους εμπόρους της λαϊκής αγοράς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΘΕΣΗ ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΩΡΙΣΤΙΚΕΣ.
      ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ.ΑΙΣΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Είμαι φίλη αγαπητέ μου! Και δεν έχω σχέση με την λαϊκή απλά ήμουν παρούσα στο συμβάν που ανέφερα! Όσο για της θέσεις φιλέτα που αναφέρεις αν είσαι σωστός επαγγελματίας και έχεις ποιοτικά προϊόντα δεν χάνεσαι θα σε ψάξει ο κόσμος! Και αν όλα αυτά που έγραψα κατάλαβες εσύ το τελείως αντίθετο είναι δικό σου πρόβλημα νοημοσύνης

      Διαγραφή
    3. ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ???
      ΟΧΙ ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΕΣ.
      ΕΙΣΑΙ ΛΑΙΚΑΤΖΗΣ .ΗΣΟΥΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΚΑΝΑ ΨΙΛΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
      ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΛΛΟΥ.
      ΦΤΟΥ ΣΟΥ.Ο ΗΛΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

      Διαγραφή
  3. Ειληκρινής οπως παντοτε ο δημαρχος μας. Συνεχισε το εργο που κανεις και κανεις δεν θα θυμαται την σκονη οταν θα απολαμβανει αυτο το σπουδαιο εργο. Ασε τους μιζερους να κλαιγονται για οτι καλο γινεται στον τοπο μας. Ετσι εχουν μαθει. Συνηθισαν να μην γινεται απολυτως τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o monos dimarxos pou kanei erga. mpravo mpino krima pou den se psifisa tin proigoumeni fora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και γιατί να επιστέψει η λαική.Δεν ανάπνευσε η πόλη την προηγούμενη Πέμπτη? γιά μικροσυμφέροντα θα υπάρχει η λαική εκεί που θέλουν μερικοί(7-8)) μαγαζάτορες?το καλό της πόλης είναι έξω από το κέντρο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την Πέμπτη κατά την διάρκεια της λαϊκής ήταν αδειοάδειο το "κέντρο" από της καφετέριες έως όλα τα μαγαζιά στο πεζόδρομο και στον δρόμο της λαικης. Μια Πέμπτη περιμένουν να δουλέψουν κάποιες επιχειρήσεις και κάποιοι εργαζόμενοι Επίσης....

      Διαγραφή
    2. Για το ότι ήταν άδεια τα μαγαζιά την προηγούμενη Πέμπτη μήπως έφταιγε ότι ο κόσμος δεν είχε πληρωθεί (συνταξιούχοι και μισθωτοί πληρώνονται τέλος του μήνα).
      Στο κάτω κάτω όποιος θέλει να ψωνήσει από κάποιο μαγαζί ούτος ή άλλος θα πάει. Σε τι τον επιρεάζει η λαική? Ούτε υπάρχουν άλλα εμπορικά καταστήματα στη γειτονιά που μεταφέρθηκε τώρα (3 όλα κι όλα) ούτε καφετέριες (εκτός από μία). Γίνεται αυτά τα 4 μαγαζιά να απορρόφησαν όλοι την πελατεία των υπόλοιπων καταστημάτων του κέντρου της Αριδαίας ή ο κόσμος επέλεξε να μην κάνει τα ψώνια που είχε σκοπό να κάνει λόγω του ότι πήγε στη λαική και το κέντρο του ήταν πλέον μακριά.
      Σοβαρευτειται επιτέλους κάποιοι. Ούτε Έδεσσα, ούτε Σκύδρα γίνεται το παζάρι στο κέντρο. Αλλά εμείς στην Αριδαία τα θέλουμε όλα μπροστά μας. Ότι και να γίνει πάντα θα γκρινιάζουν κάποιοι. Εάν δεν είχε τόσο τσουχτερό κρύο είμαι σίγουρος ότι αύριο που είναι πρώτη του μήνα και πριν τα Χριστούγεννα θα έχει πολύ κόσμο στα εμπορικά καταστήματα στο κέντρο μας και χωρίς τη λαική αγορά.

      Διαγραφή
    3. Γιατί δεν ρωτάτε όλοι εσεις που λετε να μείνει μόνιμα η λαϊκή, εκεί που μεταφέρθηκε τώρα, αυτούς που μένουν επι της Αθανασίου Διάκου, τι περνάνε κάθε πέμπτη (δεύτερη μέχρι στιγμής τώρα)
      Γιατί να είμαι υποχρεωμένος και εγώ και οι υπόλοιποι να βγάζουμε τα αυτοκίνητα απο τις αυλές μας,απο το προηγούμενο βράδυ για την λαϊκή,και κάποιοι να ζητάνε να μείνει μόνιμα.
      Τι λέτε ρε?
      Πάτε καλά?
      Υπάρχει η δεν υπάρχει οριοθετημένος και σκεπαστός χώρος για την λαϊκή αγορά δίπλα στο ΚΤΕΛ ε?
      Υπάρχει
      Εκεί έπρεπε να παει ευθύς εξ αρχής,ουτε στην Αθ Διάκου ούτε εκεί που ηταν πριν.
      Αυτά περί μαγαζιών/εμπορικών και καφέ τα ακούω βερεσε.
      Οποιος θέλει να ψωνισει σε εμπορικό θα παει και σε αυτό μετα την λαϊκή, αν δεν τα έχει όλα στα πόδια του δηλαδή θα του πεσει ο κωλος?
      Σας βλέπω επειδή μένω επι της Αθ Διάκου όταν πηγαινεται στον μασουτη.
      Παρκαρεται σε διπλή και πολλές φορές σε τριπλή σειρά απλά και μόνο για να είσαστε κοντά, μην περπατησετε και παθεται κάτι μην σας πεσει ο κωλος.
      Σιγά ρε.
      Και όλοι εσεις που ερχοσαστε και κλείνεται εισόδους και τον δρόμο επι της Αθ Διάκου όταν ψωνιζεται στον μασουτη,ζητατε να μείνει εκει μόνιμα η λαϊκή?
      Η ΛΑΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΣΚΕΠΑΣΤΟ ΧΩΡΟ,ΔΙΠΛΑ ΑΠ ΤΟ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.
      Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.
      Να βρει και εκείνο το ρημαδι λογο χρήσης και ύπαρξης που στοίχισε ενα καρό λεφτά, και να πάψει να είναι καταφύγιο για τους τσιγγάνους και τους περιθωριακούς της περιοχής και να μην το οικειοποιηθούν οι 5/10 λιμοκοντοροι που ασχολούνται με το ευγενές άθλημα τού τένις.

      ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΘ ΔΙΑΚΟΥ

      Διαγραφή
    4. are dimosie ipalile pou tros me xrisa koutalia eno den exeis douleci pote stin zoi kai den exeis prosferi tpt se ayto to kratos

      Διαγραφή
  6. TIMIOΣ
    ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ
    ΜΕΘΟΔΙΚΟΣ
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ

    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ..... ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η λαηκι ειναι παρα πολη ωραια εκει που μεταφερθηκε να παραμηνι εκει που ειναι δε καταλαβα πιο ομορφη δεν θα μπορουσε να ειναι στην εδεσσα πος ειναι εξω απο την πολη εκει γιατη δεν διαμαρτηροντε η μαγαζατορες.ειναι τελια εκει που τη μεταφερατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα πες αλήθεια ρε μπαγάσα θέλεις να προκαλέσεις με τα ανορθόγραφα που έγραψες !!!!

      Διαγραφή
  8. Ας μας πούνε οι άφαντοι του εμπορικού συλλόγου ποια ειναι η άποψη τους. Θελουμε να μάθουμε. Που κρύβονται τόσες μέρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.

      Διαγραφή
    2. Εμπορικός σύλλογος;;;;; υπάρχει στην αριδαια;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  9. Πριν χαρείτε για το έργο της αποχέτευσης ελέγξτε πρώτα αν οι κλίσεις στις σωλήνες είναι οι σωστές γιατί πάρα πολλά φρεάτια είναι γεμάτα νερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεγάλες αποφάσεις παίρνεις δήμαρχε αλλά οι περισσότερες χωρίς πολύ σκέψη μαθε να το στηρίζεις όλα τα μαγαζιά μη μας στέλνεις μόνο ραβασάκια για να πληρωνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΜΑΓΑΖΙ???
    ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
    Υ.Γ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. agramate laikanti tamiaki exeis exeis kocio p[ote sou apodiji exeis prosferi kati sto kratos pou 8elis na les oti exeis magazi

      Διαγραφή
    2. Αγραματος δεν ειμαι εγώ ξέρω να γράφω στα ελληνικά.οσο για την ταμειακή έλα να σου δείξω στο τέλος της λαϊκής πόσες έκοψα να σου τρίψω στην μούρη το ζητά της μηχανής .

      Διαγραφή
  12. Υ.Γ 2
    Η ΛΑΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΔΩ.ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΙΚΑΤΖΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΗΤΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΠΡΙΝ ΜΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΒΡΑΖΕΙ. ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΣΕΝΑ 8:02 ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ; Ή ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αμαν βαρεθηκα να διαβαζω στημενα απο αυλικους του δημαρχου και απο μερος της αντιπολιτευσης,θαρρεις ο κοσμος ειναι χαζος κ δενξερει να κρινει...σταματηστε εσεις οι ''βολεμενοι'' και εσεις οι ''αντι'' να γραφετε σχολια...αν ηταν καλος ο δημαρχος θα δειξει σε λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. mono h aridaia ine problhma h laikh re pante kai sta xoria ayta exoyn problhmata megalhtera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΊΚΗ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΟΪΓΟΥΜΕΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ Η ΛΑΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑΤΖΗΔΩΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΥΡΙΞΕ ΤΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. θά θελα να δώ αν ξαναγυρίσει η λαική στο κέντρο καί συμβεί(όπως συνέβει η πυρκαγιά το 2012 που αν τύχαινε Πέμπτη θα καιγόταν ολόκληρο τετράγωνο λόγο της έκρηξης φιάλης υγραερίου η οποιοδήποτε άλλο ατύχημα πού θα χρεαστεί να μπεί μέσα ασθενοφόρο η πυροσβεστικό)ποιός τρέχει καί ποιός θα έχει την ευθύνη! Η μόνη πόλη στήν Ελλάδα πού έχει την λαική μέσα στο κέντρο της πόλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News