Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Ξενάγηση στο Μουσείο της Φιλώτειας από τις δραστήριες γυναίκες του χωριού

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Μία όμορφη γιορτή διοργάνωσε η Πρόεδρος της Φιλώτειας κ. Μαρία Δημητρίου σε συνεργασία με τον δραστήριο Σύλλογο και τις κυρίες του χωριού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την εορτή του Αγίου Δημητρίου, καθώς στο χωριό υπάρχει ομώνυμο εξωκκλήσι που γιορτάζει και έλαβε χώρα στην ανακαινισμένη αίθουσα της κοινότητας που έγινε με πολύ φροντίδα και αγάπη.

Ακολούθησε ξενάγησε στο μικρό μουσείο που δημιουργήθηκε αρχικά από τις γυναίκες του χωριού και στη συνέχεια πιο οργανωμένα από τον τοπικό Σύλλογο. Εκεί παρέστη ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος με τον Αντιδήμαρχο κ. Στέφανο Αβραμίκα και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Τόλη Ουργαντζόγλου.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Aridaia News:























7 σχόλια:

  1. Ειστε ολες σας αξιες! Χιλια μπραβο σας αξίζουν. Δημιουργήσατε εναν υπέροχο χωρο που μας ταξιδευει πισω στις αναμνησεις που εχει ο καθενας μας απο τους παππουδες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνετέλεσαν για αυτή την όμορφη γιορτή! Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγροτικό ιατρειο Δήμαρχε.Και περισσότερο φως τα βράδυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΡΑΔΥΑ!ΕΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια διευκρίνιση από το σύλλογο της Φιλώτειας, το λαογραφικο μουσείο του χωριού ιδρύθηκε το 2011 αρχικά από τα μέλη του συλλόγου και στη συνέχεια συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι κάτοικοι, το μουσείο αντιπροσωπευει τη ζωή όλων των κατοίκων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια διευκρίνιση από τα μέλη του συλλόγου :Το λαογραφικο μουσείο ιδρύθηκε αρχικά από τα μέλη του συλλόγου και συνέχεια συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι κάτοικοι και αντιπροσωπευει τη ζωή όλων των κατοίκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mprabo sti proedro kai se olous osous proseferan tin voitheia tous..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News