Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΧΑΜΟΣ στο Δ.Σ. Αλμωπίας - Μπίνος σε Πασόη: «Αυτή η αντιπολίτευση είναι για τα σκουπίδια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Σφοδρή ήταν η αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου και του Δημοτικού Συμβούλου της Αντιπολίτευσης και πρώην Δημάρχου κ. Δημήτρη Πασόη, κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Μετά την ενημέρωση του Δημάρχου σχετικά με την σπουδαιότητα και τα σημαντικά αποτελέσματα που επέφερε το ταξίδι στην Ιταλία όπου Συνεδρίασε το Δίκτυο Ιστορικών Ευρωπαϊκών Λουτροπόλεων, ο κ. Πασόης άσκησε κριτική λέγοντας ότι ο Δήμαρχος είναι μόνο για ταξίδια και πως όλα αυτά δεν έχουν ουσία.

Σκληρή ήταν η απάντηση του κ. Μπίνου, ο οποίος σημείωσε ότι «αυτή η αντιπολίτευση είναι για τα σκουπίδια», ενώ κατηγόρησε τον κ. Πασόη ότι παρότι είναι από το Λουτράκι δεν έχει κατανοήσει πόσο σπουδαία είναι η σημασία της Λουτρόπολης για τον Δήμο μας και πόσες πολλές δυνατότητες ανάπτυξης έχει.

Μάλιστα, ο κ. Μπίνος χαρακτήρισε «απερίγραπτο» τον κ. Πασόη, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί πλέον να συμβαδίζει με το χαμηλό του επίπεδο και κάλεσε τους συγχωριανούς του να τον αξιολογήσουν για τη γενικότερη στάση του.

Σύσσωμη η παράταξη του κ. Πασόη –πλην του ίδιου- αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο διαμαρτυρόμενη για όσα διαδραματίζονται σε αυτή την αίθουσα.

Ο κ. Πασόης στη συνέχεια έθεσε ξανά το θέμα της εκλογής Συμπαραστάτη του Δημότη, ωστόσο ο Δήμαρχος του πέταξε το μπαλάκι και του ανέφερε ότι η αντιπολίτευση δεν θέλησε να εκλεγεί όταν η Δημοτική Αρχή έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δείτε το βίντεο:

2 σχόλια:

  1. τι ειπατε κυριε Πασοη οτι δυο χρονια δεν εκανε τιποτα ο Δημος; μα σας ειχα τουλαχιστον για σοβαρο ανθρωπο, αυτο που κανετε ειναι αντιπολυτευση; ειλικρινα λυπαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ? ΤΙ ΞΕΦΤΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΜΠΟΓΔΑΝΗ...ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ...ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ...ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News