Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Ο Δημήτρης Πασόης επιμένει για την εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη

Κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή ότι δεν τήρησε την υπόσχεση της

Την ανάληψη πρωτοβουλίας για την εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης ζήτησε ο Δημήτρης Πασόης από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας κ. Σίμο Σωτηριάδη.

Ο κ. Πασόης κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή ότι δεν τήρησε την υπόσχεση της και δεν έφερε ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα του Συμπαραστάτη, σημειώνοντας ότι το συγκεκριμένο ζήτημα πήγε στις καλένδες.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και ο κ. Δημήτρης Ασβεστόπουλος συμφωνώντας με τον κ. Πασόη και τονίζοντας ότι είναι άμεση ανάγκη να εκλεγεί συμπαραστάτης.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος κατηγόρησε την αντιπολίτευση για τη στάση της στην προηγούμενη ψηφοφορία για εκλογή προσώπου που θα εκπροσωπήσει τον συγκεκριμένο θεσμό, σημειώνοντας ότι αυτοί που μιλούν σήμερα είναι οι ίδιοι με αυτούς που δεν θέλησαν να εκλεγεί Συμπαραστάτης.

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΛΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΑΞΙΟ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΗΣΤΕΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΘΗΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ καλέ μού άνθρωπε οι άχρηστοι κομπλεξικοι αιρετοί φταίνε οι ανεπαλγκετοι αυτοί με μία υπογραφή τούς δυαλισαν τα πάντα χρέωσαν τα πάντα....οι υπάλληλοι σέ όλη Τη χώρα είτε ανήκουν σε δήμους είτε σέ άλλες υπηρεσίες κατέφυγαν εκεί για ζήσουν τίς οικογένειες τους απέναντι σέ ένα ιδιωτικό τομέα κατεστραμμένο αι σύ παρακαλας να διαλυθεί και αυτός,η στή σύνταξη είσαι ή δεν ξέρεις τι σού γίνεται και ακόμη χειρότερα αν είσαι υπάλληλος κοιταξου στο καθρέφτη καημένε βολεμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News