Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Κάτι δεν πάει καλά στο ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Πέλλας! Ακούει κανείς;

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας έχουμε αρκετά περίεργα θέματα από τους πρωταγωνιστές (παράγοντες, προπονητές, παίκτες, διαιτητές, φιλάθλους) των γηπέδων που στον βωμό της νίκης οι ανθρώπινες αξίες πάνε περίπατο δυστυχώς.

Βλέπουμε προπονητές που πριν τα ματς κάνουν χειραψίες μεταξύ τους και κατά τη διάρκεια τους ανταλλάσουν ύβρεις.

Βλέπουμε παίκτες να μην σέβονται τους λίγους φιλάθλους που πηγαίνουν στα γήπεδα προχωρώντας σε ενέργειες που δεν τους τιμούν και την ΕΠΣ Πέλλας.

Από την άλλη να είναι αρκετά ελαστική όσον αφορά την τιμωρία τους, βλέπουμε διαιτητές να κάνουν του κεφαλιού τους από την στιγμή που έχουν άσυλο, δεν είναι δυνατόν έμπειροι διαιτητές να κάνουν το τσιγάρο τους την στιγμή που οι νεώτεροι κάνουν το καθιερωμένο ζέσταμα πριν το παιχνίδι και όλα αυτά παρακαλώ παρουσία μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣ Πέλλας.

Όταν υπάρχουν τέτοια παρατράγουδα και κανείς δεν συγκινείται, κάτι δεν πάει καλά. Τελευταίοι έμειναν οι παράγοντες και οι φίλαθλοι οι μεν παράγοντες οφείλουν να ελέγχουν προπονητές και παίκτες εκ των οποίων οι περισσότεροι αμείβονται άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο.

Για το τέλος αφήσαμε τους φιλάθλους που αντί να πάνε στο γήπεδο για να δουν ποδόσφαιρο προτιμούν να συμπεριφέρονται λες και είμαστε τριτοκοσμική χώρα, άλλες φορές πετώντας αντικείμενα (στην μόδα είναι τα μπουκάλια με εμφιαλωμένο νερό) στο γήπεδο και άλλες πάλι χρησιμοποιώντας υβρεολόγιο (μάνες, γυναίκες, σπίτια, θεούς και δαίμονες) προς κάθε κατεύθυνση.

Η ελαστικότητα και η ατιμωρησία φέρνει χειρότερα πράγματα και αυτό ας το έχουν υπόψη τους κάποιοι που εθελοτυφλούν και διαδίδουν ότι όλα πάνε καλά.

10 σχόλια:

  1. Εμεις κυρ. Μπινο τα ειχαμε επισυμανη ολα αυτα πριν πολλα χρονια επι Α λμωπου β'οταν επεφταν η κλοτσιες φουλ η βρισιες αραδα η αδικια στο κοκκινο,και ολα αυτα με την ανοχη της Ενωσης της επιτροπης διατησιας κ.λ.π
    Τωρα ομως οπως σπειρης θα θερισης...
    Αιντε γεια και τα λεμε μετα καμμια 5 αετια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μας λειψει η βλακεια σου

      Διαγραφή
    2. vlepoume k tin omada tou proedrou tis e.p.s.pellas k.antoniou na perni polla eukola penalty apo diatites tis edessas paidia palion diatitwn..sumptwsei???

      Διαγραφή
    3. Ρε βλάκα μας έχεις πρειξει τα ουμπαλα με τα πέναλτυ που κερδίζουν τα ΕΣΩΒΑΛΤΑ.δηλαδη ρε Ουγκ απο σήμερα τα ΕΣΩΒΑΛΤΑ για να κερδίζουν πέναλτυ θα πρεπει ο παίκτης να πηγαίνει με φορείο !!!!!!με την κρύα βρύση η ομάδα είχε εις βάρος της δυο πέναλτυ ,τι έπρεπε να γίνει ?αφου ήταν καλως δόθηκαν.και τα 3 πέναλτυ ήταν Μαρς!!!.ΟΣο για τον Αντώνιου είστε ανόητοι όσοι καταφέρεστε εναντίον του,προσβάλλοντας την ηθική και ακεραιότητα του,δεν βλέπετε τι παιχνίδι παίζεται,πρεπει να πάει στην παράγκα του Μαρινάκη για να ειναι αρεστός?μηπως θέλετε να γυρίσουμε στις εποχές του Τσωτσου?οπου όλα αποφασίζονταν μέσα σε ενα γραφείο.τα ΕΣΩΒΑΛΤΑ δεν χρειάζονται και ούτε θέλουν την βοήθεια της διαιτησίας.αλοιπον κόψτε την πλάκα και και κοιτάξτε τις ομάδες σας.

      Διαγραφή
  2. αυτα τα στραβα υπήρχαν πάντα.Μια βελτίωση απλά χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα δεν μπορεί να ασχοληθεί ο Αντωνίου με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας τρέχει για της εκλογες της επο η καρέκλα θέλει θυσίες.
    ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί που θέλει ασχολείτο. 3 γκολ το χωριό του όλα με πέναλτυ προχθες ο πενταπλατανος πήρε την ομαδα του να φύγει απ το γηπεδο



      Διαγραφή
  4. EΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειναι η μονη λυση για να κερδισει το χωριο του αφου τα βρει σκουρα σε καθε ματσ.αυτη ειναι η ομαδα τον εσωβαλτων θα το δουμε και σ αλλα παιχνιδια οποτε μην σαν ειναι παραξενο αν το ξαναδειτε τησ επομενεσ κυριακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΕΣΩΒΑΛΤΑ ΝΑΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΕΝΑΛΤΥ!ΕΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΔΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΞΩΦΑΛΤΣΟ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΘΕΙ!!!ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟΨΗ?ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ!!ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ !!!ΕΤΣΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News