Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Δόξα Μαυροβουνίου: Σίμος Προδρομίδης και Γιώργος Τσάτσης αποκλειστικά στο Aridaia News (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Ο προπονητής της Δόξας Μαυροβουνίου Σίμος Προδρομίδης και ο βοηθός και γυμναστής Γιώργος Τσάτσης, μίλησαν αποκλειστικά στην κάμερα του Aridaia News και τον Γιώργο Μπίνο.

Δείτε το βίντεο:

12 σχόλια:

  1. Κύριε Σίμο λίγος σεβασμός δεν βλάπτει. Μέσα στον παροξυσμό σας κατηγορήσατε και τον κύριο Νασίοπουλο για ανηθικότητα κι όχι για υποκριτική κακής ποιότητας τον τερματοφύλακα σας αφού αυτό αντιπροσωπεύει. Πήραν τα μυαλά σας αέρα και είναι πολύ νωρίς ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μυαλα μας ειναι στην θεση τους αν καταλαβες αδερφε οπως ειπαμε στις δηλωσεις ο κύριος αν δισασκει αυτα στα παιδια του εδεσσαικου ας τον χαίρεστε εσας που αντιπροσωπευει τον ανφερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίγα τα λόγια σ για τον Σιμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ φίλε εάν είσαι από την εδεσσα η από Δήμο ΣΚΥΔΡΑΣ έτσι είναι όταν κερδίζει ένας ασήμαντος για σένα αλλά πολύ σημαντικός για εμάς κάποιον προπονητή σαν αυτόν που λες και μια τέτοια ομάδα. όσο και να σε πονάει ο Σίμος έτσι ήταν και έτσι θα είναι και στις νίκες και στις ήττες. Για τα μυαλά του άστα γιατί είναι πολύ μπροστά και βλέπει μέσα και από τοίχους. Τέλος επειδή στεναχωρισε πολλούς σαν και εσένα στο τέλος του πρωταθληματος θα σας δώσει από ένα φιλακι.



    Δεξιός παρατηρητή.........

    Φιλάκια...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η υπεροψια που ειχαν και οι παικτες αλλα και οι ανθρωποι του Εδεσσαικου τιμωρηθηκαν..ας προσεχαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδεσσαικος εισαι αν δεν μπορεις να κερδισεις τα χωρια που νομιζεις οτι θα πας??? Η Αλμωπαρα περυσι περιπατο εκανε αητητη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρσι η αλμωπαρα σου 200 χιλιάρικα μπατζετ είχε δεν μας κάνετε καμία δουλειά λέω εγώ..

      Διαγραφή
  7. Προδρομμιδης και Τσατσης νεαροι ανερχομενοι και αφθαρτοι ακομη ..ευγε παιδια συνεχιστε ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γίνανε όλοι προπονητές ξαφνικά .Αλλα η ένωση φταίει που κοιμάται κ τους αφήνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εγω γινομε προπονιτης με 20 μεταγραφες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προπονητής μπορεί να γίνεις! Καλός μαθητής πάντως δεν έγινες ποτέ!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News