Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η Αριδαία γιόρτασε την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο με ποδηλατάδα και street tennis

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κάθε χρόνο στις 22 Σεπτεμβρίου εορτάζεται σε πανευρωπαϊκή κλίμακα η ημέρα χωρίς αυτοκίνητο.

Σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο οι αρχές πολλών πόλεων κλείνουν το κέντρο τους για τα αυτοκίνητα και ενθαρρύνουν τους πολίτες τους να χρησιμοποιήσουν για τις μετακινήσεις τους τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ποδήλατα αλλά και τα πόδια τους.

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. σε συνεργασία με τους Φίλους του ποδηλάτου και τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας πραγματοποίησε την Κυριακή 25/9/2016 street tennis και ποδηλατική βόλτα στην πόλη της Αριδαίας.




























6 σχόλια:

  1. Πολλά συγχαρητήρια αλλα θέλω να κάνω και μια θερμή παράκληση , κύριε δήμαρχε σας παρακαλώ πολυ φτιάξτε κανένα ποδηλατόδρομο δεν χρειάζονται κονδύλια (μόνο χάραξη και σηματοδότηση ) τα Τρίκαλα που ειναι επίπεδα όπως εμείς το τόλμησαν και ειναι παράδειγμα προς μίμηση !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει στην Αριδαία δρόμος που μπορεί να γίνει ποδηλατόδρομος; Πού ζεις άνθρωπέ μου;

      Διαγραφή
    2. μα τι λετε κυρια μου? σιγα μη μας κανουν κ ελικοδρομιο, αν ειναι δυνατον, βλεπετε υποδομη για κατι τετοιο? κινουμενα σχεδια βλεπετε?

      Διαγραφή
    3. Καταρχήν παλιό κρετίνε δεν είμαι γυναίκα αλλά στο δικό σου αγράμματο μυαλό, με το ποδήλατο ασχολούνται μόνο τα παιδιά και οι γυναικούλες, πήγαινε μέτρα την χοληστερίνη σου και το ζάχαρο με το τσιγάρο στο στόμα!!!!
      Χώρος υπάρχει για ποδηλατόδρομο και είναι και μάλιστα αρκετός !

      Διαγραφή
    4. Πες μας ρε 8.30΄πού υπάρχει χώρος για ποδηλατόδρομο στην Αριδαία για να πηγαίνω εκεί για ποδηλατάδα. Ονομάτησέ τον ...οδός τάδε μέχρι τάδε κλπ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News