Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Κάτι τρέχει με την Κατερίνα...

Μάλλον έχουν δίκαιο αυτοί που υποστηρίζουν ότι… κάτι τρέχει με την Κατερίνα, όμως ο καιρός θα δείξει αν αυτή η προσπάθεια θα αποκτήσει οντότητα!

Όσο περνά ο καιρός, τόσο η κ. Κατερίνα Μπαγκή αλλάζει το προφίλ της όσον αφορά στην πορεία της ως Δημοτική Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης.

Από την επιθετική στάση που είχε αρχικά απέναντι στη σημερινή Δημοτική Αρχή, πλέον φαίνεται πως κρατά αποστάσεις από την αντιπολιτευτική τακτική του επικεφαλής της παράταξής της κ. Δημήτρη Πασόη.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα ότι η φιλόδοξη Δημοτική Σύμβουλος, που επί Δημαρχίας Πασόη διατέλεσε Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος στα Λουτρά, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια Δήμαρχος Αλμωπίας και μάλιστα έχει ξεκινήσει διερευνητικές επαφές προς αναζήτηση στελεχών.

Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται πάντως να επιθυμεί να είναι η διάδοχος του κ. Πασόη, αλλά οι κινήσεις της δείχνουν ότι επιθυμεί αποσύνδεση από το παρελθόν και αυτόνομη κάθοδο μακριά από… δαχτυλίδια ή στέμματα.

Έτσι, μάλλον έχουν δίκαιο αυτοί που υποστηρίζουν ότι… κάτι τρέχει με την Κατερίνα, όμως ο καιρός θα δείξει αν αυτή η προσπάθεια θα αποκτήσει οντότητα!

13 σχόλια:

  1. Αν πλαισιωθεί από νέους ανθρώπους, νομίζω ότι θα τα καταφέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε σεις ο κόσμος έχει απαιτήσεις από αιρετους που πληρώνονται -αντιδημάρχους κλπ- και θέλει έργο.Ξέρεις τι θα πει να είσαι αντιδήμαρχος επι πληρωμη την σήμερον ημέρα με τέτοια κρίση ? ουτε ύπνος ουτε φαγητό δεν θα έπρεπε να κάνεις και να λύνεις θέματα.Ο φτωχός κοσμάκης πληρώνει για να έχουν μισθοί κάποιοι.Υπάρχει και κόσμος που δεν ασχολείτε με πολιτική και κρίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμη την μπαγκη να δούμε δήμαρχο πλάκα μας κάνετε ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ...ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ για να λες δαγκωτό Κατερίνα σιγουρα εχεις κλειστα τα ματια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ακατοίκητο κεφάλι να κατέβει να κανει τι;;;μια ζωη την γλάστρα κανει εκει μέσα και με μεγάλη αποτυχία!ελεος φτανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο καθένας έχει δικαίωμα στην ελπίδα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε και αυτο να δουμε και να γελασουμε ολοι μετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαχαχαχα...χαχαχαχ.χαχαχαχαχα.χαχαχαχαχα ,,,, βρε Σταύρο.... μ' εκανες και γέλασα πανάθεμα σε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΟΠΕΛΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News