Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Είναι γεγονός: Η Ντιλέκ Κότς έρχεται στην Αριδαία! Γιορτινό γλέντι με τις Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας!

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι Ντιλέκ Κότς έρχεται στην Αριδαία για μία και μοναδική άκρως γιορτινή εμφάνιση

Η ΝΤΙΛΕΚ ΚΟΤΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΗΝ 2Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ! ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι Ντιλέκ Κότς έρχεται στην Αριδαία για μία και μοναδική άκρως γιορτινή εμφάνιση.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια που με τα τραγούδια της κάνει τους Μικρασιάτες να δακρύζουν, θα μας χαρίσει μια υπέροχη βραδιά στις 26 Δεκεμβρίου 2016 (2η μέρα Χριστουγέννων) στο Κέντρο «Δήμητρα» (1ο χλμ Αριδαίας – Λουτρών).

Κατά την συνάντηση που πραγματοποίησε μαζί της το Διοικητικό μας Συμβούλιο, μιλήσαμε για τα τραγούδια της που ενώνουν τους ανθρώπους, ανθρώπους με διαφορετική θρησκεία, καταγωγή και γλώσσα, αλλά με την ίδια αίσθηση για την καλή μουσική, όπως αυτήν που πρεσβεύει η Ντιλέκ Κοτς.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ. Θα ανακοινωθούν ακόμα περισσότερες το επόμενο διάστημα!  

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ
ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
«ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ»

11 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ.!!!! ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ. ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι κορυφή η κοπελα. συγχαρητηρια για αυτη σασ την επιλογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι τέλεια
    Την έχω ακούσει στη Θεσσαλονίκη
    Θα περάσουμε τέλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dilek έχεις fun club στην επαρχία μας. Σε περιμένουμε με ανυπομονησία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πολύ ωραία επιλογή αλλά λάθος και απαράδεκτο μαγαζί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜπΡΑΒΟ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΝΤΙΛΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κανει πλακα να ναι Τουρκαλα.θα ναι λαθοϛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την απολαύσαμε το προηγούμενο μήνα στον εξαπλατανο.είναι καταπληκτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News