Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο στην Αριδαία

12 σχόλια:

  1. Ότι και να γίνει τα ζώα το αυτοκίνητο δεν το αφήνουν , έτσι δείχνουν το νεοπλουτισμό τους.
    Η Αριδαία ενδείκνυται για ποδήλατο γιατί είναι επίπεδη αλλά δεν έχει ούτε ένα ποδηλατόδρομο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα ζώα? τι λέ ρε μεγάλε, κοιτα επίπεδο ο ποδηλάτης.

      Διαγραφή
    2. πραγματικά απορώ με τον υπεύθυνο της συντακτικής ομάδας για την ανάρτηση των σχολίων!!! θέλω να ρωτήσω τι προσφέρει στην ενημερωση το παραπάνω σχόλιο; και εαν αυτό δεν είναι ειρωνικό και προσβλητικό σχόλιο, τότε τι είναι; Έχετε την ευθύνη σας Κε Βαφειάδη για αυτό.

      Διαγραφή
    3. Μάθετε πρωτα οι κατα κύριο λόγο ποδηλάτες να τηρειτε τον Κ.Ο.Κ και μετα μπορείτε να μιλάτε και για τους οδηγούς οχημάτων (όχι οτι αυτοι πάνε πίσω, ίσα ίσα)
      Αλλά και οι ποδηλάτες πρέπει να γνωρίζουν οτι ουτε σε πεζοδρόμια και πεζόδρομους πρέπει να κινούνται, ουτε να κινούνται ανάποδα σε μονοδρομους και πολλά άλλα

      Διαγραφή
    4. σε ποιον απευθηνετε ο 5.40?

      Διαγραφή
    5. θεωρία πουλάει η 5.40, ακουσον ακουσον....απορει η κυρία

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΜΟΥ.ΕΝΑ ΖΩΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3:18 Για πιο ποδηλατόδρομο μιλάς φίλε??? εδώ δεν έχουμε πεζοδρόμια !!! θέλεις και ποδηλατόδρομο...??? και μιλάω για το κέντρο της Αριδαίας.... όποιος έχει μωρά με καροτσάκι είναι αναγκασμένος να περπατάει στη μέση του δρόμου !!Είτε γιατί το πεζοδρόμιο θα είναι κατειλημμένο από τραπέζια κάποιας καφετέριας... είτε γιατί θα έχει πάνω μηχανάκια.... είτε γιατί θα είναι σπασμένα τα πλακάκια.. είτε.. είτε... είτε.... το μόνο σίγουρο είναι πως αν έχεις καρότσι δε μπορείς να περπατήσεις σε ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΣ !! και αν το διαβάζει κάποιος αρμόδιος αυτό το σχόλιο, παρακαλώ για τις δικές του ενέργειες... ευχαριστώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχεδόν σε κάθε άρθρο του blog παρατηρούμε πολλές ανούσιες αντιπαραθέσεις χωρίς λόγο και αιτία. Όλοι κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία και την γενικοτερη ανυπαρξία σας, υπόστηρίζετε την μία ή την άλλη πλευρά και μπαίνετε σε έναν ανούσιο διάλογο χλευάζοντας και χαρακτηρίζοντας την κάθε διαφορετική άποψη απ τη δική σας. Εγώ θα έλεγα να προσπαθήσουμε να γίνουμε λίγο πιο υπεύθυνοι πολίτες όλοι μας, μπας και κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη χωρίς να ψάχνουμε φταίχτες, ας αρχίσουμε από τον εαυτό του ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσυ γιατι δεν λες το όνομα σου , χαχα

      Διαγραφή
    2. πολύ πιθανό το "ζώα" νάνε δικό σας κυρία 10.44, και στο κατω κατω ετσι ειναι τα blog, αλλιως παρε τη εφημεριδα σου και μορφωσου.

      Διαγραφή
  5. Όταν σταματήσετε να μπαίνετε αντίθετα στους μονόδρομους ή να πηγαίνετε στη μέση του δρόμου κάνοντας ανω-κάτω όλη την κυκλοφορία ποδηλάτες τότε πείτε μας ζώα. Μαζί με το ποδήλατο στο ποτάμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News