Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Δήμος Αλμωπίας: Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για το Σχολείο Μελισσοκομίας

Ανοιχτή πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για το Σχολείο Μελισσοκομίας στο Δήμο Αλμωπίας

Ο Δήμος Αλμωπίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς τους ενδιαφερόμενους συμμετέχοντες στο μελισσοκομικό σχολείο που θα υλοποιηθεί στα πλαίσια της πράξης «Bee-conomy» του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας «Greece-the Former Yugoslav Republic of Macedonia».

Σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μελισσοκομίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, θα υλοποιηθεί:

Κύκλος μαθημάτων (70 ώρες): απευθύνεται σε 25 προχωρημένους εκπαιδευόμενους. Προτεραιότητα θα δοθεί σε επαγγελματίες μελισσοκόμους του Δήμου Αλμωπίας. Όσοι μελισσοκόμοι που δεν είναι κάτοικοι Αλμωπίας, θα μπουν σε λίστα προτεραιότητας.

Συνημμένα της αίτησης, οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν:

Βεβαίωση μονίμου κατοικίας, Φωτ/φο Μελισσοκομικού βιβλιαρίου, Συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο καταγραφής μελισσοκομικής χλωρίδας (διατίθεται στο Γραφείο Πρωτοκόλλου το Δήμου).

• Δεν υπάρχει οικονομική συμμετοχή των συμμετεχόντων.

• Κάθε εκπαιδευόμενος θα πάρει δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό και επικυρωμένο αποδεικτικό παρακολούθησης.

• Για δέκα επαγγελματίες μελισσοκόμους που θα επιλεγούν μετά το πέρας των μαθημάτων θα δημιουργηθούν ηλεκτρονικές σελίδες πώλησης των προϊόντων τους.

• Οι άνεργοι συμμετέχοντες δε χρειάζεται να κάνουν διακοπή της ανεργίας τους.

• Τα μαθήματα θα γίνουν στην αίθουσα του Μελισσοκομικού Σχολείου στο Δημοτικό Κατάστημα Εξαπλατάνου και θα χρησιμοποιηθεί ειδικός εξοπλισμός.

• Σε περίπτωση που οι αιτήσεις είναι πλέον των 25 ανά περίπτωση, θα υλοποιηθεί ανοιχτή κλήρωση.

• Οι αιτήσεις κατατίθενται στο Πρωτόκολλο του Δήμου Αλμωπίας έως τις 30/09/2016.

Πληροφορίες:
Αρουτζίδου Μαρτίνα
Τηλέφωνο: 2384350327
E-mail: local@0598.syzefxis.gov.gr

3 σχόλια:

  1. την μελισοκομία δυστυχώς την εξασκούν είτε δημόσιοι υπάλληλοι για δευτερο εισόδημα , ή συνταξιούχοι επισης για ίδιο λόγο.Πάντως μελισοκόμος και κουστούμι μαζί δεν πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για κτηνοτροφ. δημαρχε? ειμαστε πολλοι.Ποιοι μελισοκομοι ρε παιδια? ελεοϛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News