Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Δήμος Αλμωπίας: Κοινωφελής εργασία 8μηνης διάρκειας για 121 άτομα

Σύντομα θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες καθώς επίσης και τα δικαιολογητικά και οι ειδικότητες, ενώ τα άτομα που θα προσληφθούν θα είναι 121 στον αριθμό

Καλά είναι τα νέα για τους ανέργους της περιοχής μας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ξεκινά το επόμενο διάστημα η κατάθεση αιτήσεων για προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Αλμωπίας.

Τα νέα προγράμματα απευθύνονται σε μακροχρόνια άνεργους και στοχεύουν στην αντιμετώπιση της ανεργίας και στην προαγωγή της κοινής ωφέλειας σε τοπικό επίπεδο.

Οι Δήμοι που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, επιλέγουν έργα, ανάλογα με τις ανάγκες τους, που στοχεύουν στη βελτίωση της λειτουργίας των υπηρεσιών και την προστασία και βελτίωση του περιβάλλοντος.

Σύντομα θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες καθώς επίσης και τα δικαιολογητικά και οι ειδικότητες, ενώ τα άτομα που θα προσληφθούν θα είναι 121 στον αριθμό.

5 σχόλια:

  1. ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον κανεις παρεα με τον "εμπειρο παλιο δημοσιογραφο της Αλμωπιας" φιλε μου εσυ....γιαυτο τα βλεπεις τοσο τρατζικ τα πραγματα.....τραβα στο χωριο σου και κοιμισου γιατι μονο αυτο μπορεις να κανεις χωριατακο...

      Διαγραφή
  2. Θελω να δω στο τελος τα ονόματα του διαγονισμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πειτε οτι το προγραμμα ειναι της κυβέρνησης, δεν κανει κακο να αναγνωρίζεις τα θετικά. Ή και αυτο ο Καρασμανης το εκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αριστερή εργασία με 440 ευρώ!!το επόμενο στάδιο είναι να πληρώνουν με κουπόνια!! αριστερός φασισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News