Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας: Ξεκινούν τα νέα τμήματα!

ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/9/2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:15 Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΑΙΖΟΝ!

 Από την Ιστορική & Λαογραφική Εστία Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες» ανακοινώνεται ότι εντός του Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα νέα μας τμήματα.

Φέτος, με απόφαση του Δ.Σ. θα ενταχθούν και νέες δραστηριότητες στον Σύλλογό μας, οι οποίες θα δώσουν περισσότερες δυνατότητες στα μέλη μας. 

Στόχος μας, η ανάδειξη της πολιτιστικής μας παράδοσης και κληρονομιάς. Επιδίωξή μας, μια μεγάλη παρέα που περνά όμορφες στιγμές.


ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
ΕΝΑΡΞΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 19:3
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ. 6982963939 & 6979194796 

Και φέτος συνεχίζουμε με χορούς Μικράς Ασίας και Καππαδοκίας. Παράλληλα, το πρόγραμμα στις πρόβες θα περιλαμβάνει χορούς απ’ όλη την Ελλάδα (Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο, Νησιά, Κρήτη, Πόντο, λαϊκά, ρεμπέτικα). Όλα υπό την επίβλεψη του έμπειρου χοροδιδασκάλου Δημήτρη Μήτσκα, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Σύλλογό μας.


ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΕΝΑΡΞΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 18:30
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ. 6979194796 & 6982963939

Και αυτό το τμήμα, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη χρονιά, συνεχίζει με εκμάθηση παραδοσιακών χορών Μικράς Ασίας και Καππαδοκίας. Παράλληλα, το πρόγραμμα στις πρόβες θα περιλαμβάνει χορούς απ’ όλη την Ελλάδα (Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο, Νησιά, Κρήτη, Πόντο, λαϊκά, ρεμπέτικα). Ο χοροδιδάσκαλός μας Δημήτρης Μήτσκας με την μεταδοτικότητα και τις γνώσεις του θα χαρίσει ένα υπέροχο ταξίδι στα παιδιά μας, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τη δουλειά τους σε διάφορες εκδηλώσεις.


ΤΜΗΜΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ
ΕΝΑΡΞΗ: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 (ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6993762718 

Ένα τμήμα που την περσινή χρονιά απέσπασε πολύ θετικά σχόλια. Άτομα όλων των ηλικιών έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και να αναδείξουν το φωνητικό τους ταλέντο μέσα από την καθοδήγηση του δασκάλου.


ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΕΝΑΡΞΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6972324139

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου ξεκινάμε τμήμα καλλιτεχνικών. Περιλαμβάνει κατασκευή κοσμήματος, κατασκευές με πηλό και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Τις επόμενες μέρες θα σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες. 


#προχωράμε_ενωμένοι


3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΙΚΡΑΣΙΤΙΚΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ, ΦΟΥΣΤΑΝΗ, ΦΙΛΩΤΙΑ ΚΑΙ ΟΡΧΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΧΟΡΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΤΑ ΣΥΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ, ΜΗΛΙΑΣ, ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑΣ.Η ΧΡΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι αρχοντική ομορφιά οι κοπέλες με τη στολή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News