Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μια υπέροχη βραδιά με τον Σύλλογο Γυναικών Όρμας κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι!

Το Aridaia News ήταν και φέτος εκεί και σας παρουσιάζει ένα απολαυστικό φωτορεπορτάζ

Σύλλογος Γυναικών Όρμας. Μία πολύ καλή απόδειξη ότι όταν υπάρχει ομόνοια και συνεργασία, η επιτυχία είναι γεγονός!

Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε για άλλη μια φορά το βράδυ της Κυριακής στην όμορφη εκδήλωση που διοργανώθηκε κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι
Οι γυναίκες του χωριού με τη ζωντάνια και την ενέργεια που τις διακρίνει, υποδέχτηκαν όλο τον κόσμο με το πιο ζεστό τους χαμόγελο.

Το Aridaia News ήταν και φέτος εκεί και σας παρουσιάζει ένα απολαυστικό φωτορεπορτάζ:



































13 σχόλια:

  1. Ποιοι ηταν οι 3 τυχεροι αρθμοι στην κληρωση. Ξερει κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανωλεθρία η Εκδήλωση!
    Τι έγινε κορίτσια; Ο Σύλλογος που όλη αγαπήσαμε και χάρη σε αυτόν και στις φιλανθρωπικές δραστηριότητες γίνατε γνωστές είναι ανενεργός; και απέμεινε ένα νέο χορευτικό όπως χιλιάδες αλλά.Γίνατε γραφικές και ασήμαντες σε όλο το χωριό και όχι μόνο! Χάσατε το κέφι και την ζωντάνια σας πήρατε τον κατήφορο! Κρίμα γι' αυτούς που σας πιστεψανε και βοηθησανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι αριθμοι της κληρωσης εχουν δοθει στο aridaia news. Λογικα θα ανακοινωθουν συντομα αν και οι τυχεροι νομιζω βρεθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο σύλλογος των γυναικών πέρα από τις δραστηριότητες του που τις αναγνωρίζουν όλοι,εκανε και κάτι ακόμα.Ξυπνησε αυτούς που τόσα χρόνια έχουν μάθει να φρενάρουν κάθε προσπάθεια και κάθε εκδηλωση που δεν είχε τις"ευλογίες"του αρχηγού!Άντε στη γειτονιά σας ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια στον Σύλλογο γυναικών Ορμας για την όμορφη Βραδιά… Ο Πολιτισμός και η παράδοση είναι καλοδεχούμενη και αξίζει συγχαρητήρια από όπου και αν προέρχεται…. διαβάζοντας το παραπάνω σχόλιο νοιώθω την ανάγκη να απαντήσω..
      Εμείς από την μεριά της ‘’Γειτονιάς ‘’ μας και στηρίζοντας κάθε εκδήλωση .. (και με την ευλογία του ‘’Αρχηγού’’) Από τα 4-5 χρόνια που γίνετε η γιορτή , έχουμε συμμετάσχει (βοηθήσει) με τα χορευτικά τμήματα στης 3 από αυτές .. μια με το γυναικείο τμήμα και 2 (όπως και φέτος) με τα παιδικά κ εφηβικά τμήματα ( τα οποία λειτουργούν από 1990) μπράβο στους χοροδιδασκάλους της ‘’Γειτονιάς’’ μας , ΜΙΝΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ και ΔΗΜΗΤΡΑ (Τουλα) ΤΣΟΚΑ που μένοντας πιστοί στο: ‘’ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ’’ διδάσκουν και μεταλαμπαδεύουν της αξίες της παράδοσης και του πολιτισμού εδώ και ‘’26 ΧΡΟΝΙΑ’’ μεγαλώνοντας με αυτές (αξίες) σχεδόν 5 γενιές του Χωρίου ‘’ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ’’ και χωρείς κανένα προσωπικό όφελος..
      Και απαντώντας στα σημεία των καιρών με ένα ρητό του (Κ.Κράους)..
      «Oταν ο ήλιος του πολιτισμού είναι χαμηλά στον ορίζοντα, ακόμα και οι ‘’νάνοι’’ ρίχνουν μεγάλες σκιές»

      Πάντα φιλικά.. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Πετρο παντα φιλικα ενιωσες την αναγκη να απαντησεις στο παραπανω σχολιο που δε λεει και κατι εδω που τα λεμε. Δεν ενιωσες ομως την αναγκη να πεις κατι γι αυτους που βριζουν τις γυναικες του χωριου σου αναμεσα στις οποιες ειναι και η γυναικα σου. Δεν ειδα να καταδικάζεις τα υβριστικά σχόλια. Α! κι εγω δε ξερω ποιος ειναι ο Κραους αλλα θα σου πω μια παροιμια που λεει ο λαος και δεν ειναι για εσενα αλλα γι αυτους που βριζουν. Ο αδειος ο τενεκες κανει τον μεγαλυτερο θορυβο.

      Διαγραφή
  5. Ή Τζάκρη τι είπε για το φεγγάρι;΄Μάλλον ότι είναι επίτευγμα του ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην πρώτη εκδήλωση του συλλόγου , γυναικών εισασταν όλοι κρυμμένοι στο αυθαίρετο πάνω από το χωριό,οσο οι γυναίκες του συλλόγου χόρευαν με το σήμα του συλλόγου σας πραγματικά συμμετηχατε με τις ίδιες γυναίκες γιατί ο σύλλογος σας φίλε Δημήτρη εε συγγνώμη Πετρο ήθελα να πω φυτοζωουσε 10χρονια.Οταν αποφάσισαν να κάνουν δικό τους χορευτικό τις καλουσατε μία μία να δηλώσουν πίστη στα ιδανικά του συλλόγου σας.Δε έχεις φίλε Δημήτρη,συωγνωμη Πετρο ήθελα να πω τη δύναμηκαι τα κοτσια να βγεις και να πεις τι είναι αυτό που σας πειράζει και αφήστε τα σουβλάκια κατά μέρος.Οταν φίλε Πετρο σε φώναξαν οι γυναίκες να σου κάνουν τα παράπονα τους αν θυμάμαι δε διαφονισες σε τίποτα.Αντιθετα την άλλη μέρα συνεχίσατε να τρεχαιτε από σπίτι σε σπίτι με σκοπό να τις διαλυσετε.Φιλε Δημήτρη εε συγγνώμη Πετρο ήθελα να πω αν ένας σύλλογος θέλει να λέγεται μεγάλος πρευ να το αποδεικνύει στην πράξη και όχι να διδάσκει εσωστρέφεια.Τελειωνοντας, φίλε Πετρο αλήθεια που είναι ο ΔΗΜΗΤΡΗ Σ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΛΙΓΟ ΑΝ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News