Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Ανοίγει τον «φάκελο» της άσπρης αποθήκης ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Ανοίγει τον «φάκελο» της άσπρης αποθήκης ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Συνεχίζονται οι εργασίες για την ασφαλτόστρωση του χώρου γύρω από το διοικητήριο, που κατά δήλωση του εργολάβου θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη. 

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα λειτουργικό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Πρέπει επίσης άμεσα να ανοίξουμε τη συζήτηση γύρω από τη χρήση του κτιρίου που ανήκει στη κυριότητα του Δήμου Αλμωπίας», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος.



4 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ Ή ΓΚΕΜΙΣΤΕ ΤΟ Ή ΦΤΙΑΞΤΕΤΟ. ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ. ΙΚΑ,ΟΑΕΔ ΤΕΒΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΛΕΙΞΙΑΡΧΕΙΟ,ΕΦΟΡΙΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΕΠ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα ωραίο πάρκο πρέπει να γίνει με χώρο στάθμευσης και γήπεδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχολείο πρέπει να γίνει. Έχουμε πρόβλημα στέγασης μαθητών στα παλιά κτίρια, πρώτον επειδή δεν επαρκούν οι χώροι και δεύτερον επειδή λόγω παλαιότητας δημιουργούνται συνέχεια προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κτιριο αυτό δεν ηταν σχολείο?
    Δεν στεγαζόταν εκεί το Τ.Ε.Λ Αριδαίας?
    Μετα τον σεισμό του 92 δεν κρίθηκε ακατάλληλο καο έγινε η μεταστέγαση των μαθητών (άσχετα αν κάποιοι μαθητες πήγαιναν και έκαναν εκεί εργαστηρια- μηχσνολογοι/ηλεκτρολόγοι).
    Τελικά είναι η όχι ακατάλληλο όπως είχε κυκλοφορήσει τότε?
    Και αν δεν είναι ποιες σκοπιμότητες το αφήνουν έρμαιο να ρημαζει και νοικιάζουν τους ιδιωτικούς τους χώρους σε Ι.Κ.Α -ΟΑΕΔ-και στις υπόλοιπες λιγοστές δημόσιες υπηρεσίες που απέμειναν στην Αλμωπία?
    Σαν σχολείο χρησιμοποιούνταν μονο οι δυο όροφοι, ο τρίτος ηταν άδειος.
    Ασανσέρ δεν έχει(σε περιπτωση που δεν είναι ακατάλληλο και αποσκοπούν σε χρήση, γιατί απ οτι θυμάμαι οι.σκάλες είναι στενές και δεν έχει πρόσβαση σε άτομα με κινητικές αναπηρίες η ηλικιωμένους)
    Οποτε ας βγει κάποιος υπεύθυνα να μας πει είναι η όχι ακατάλληλο?
    Και μετα να κοιτάξουν για ενδεχόμενη χρήση η γκρέμισμα -που δεν το βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News