Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Λιμενικός χτυπά και βρίζει πρόσφυγα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο βίντεο ο λιμενικός πάνω σε κάποιο πλωτό τραβάει με βία τον πρόσφυγα, τον βρίζει και μάλιστα τον χτυπάει πισώπλατα

Οργή προκαλεί ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν άνδρα του Λιμενικού να βρίζει και να χτυπά έναν πρόσφυγα. 

Στο βίντεο ο λιμενικός πάνω σε κάποιο πλωτό τραβάει με βία τον πρόσφυγα, τον βρίζει και μάλιστα τον χτυπάει πισώπλατα...

 Το βίντεο ανέβηκε στο dailymotion και έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στα social media. 

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε τραβήχτηκε το βίντεο, ενώ σύμφωνα με το bloko το εξοργιστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Λέρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

7 σχόλια:

  1. KΑΛΑ ΤΩΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΩΝ ΣΑΠΙΣΕΙ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΡΕ ... ΜΠΟΥΚΟΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ{ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ }.. . ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΜΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΟΡΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οργη, σε ποιους?
    σε εμενα παντως οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να φυγουν ολοι απο την Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για τον αστυνομικο που μαχεροθικε στα διαβατα και στη νεα καβαλα δεν λεμε τιποτα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις του τύπου του 8:03 είναι .... Που εμφανίζονται με μόνιμη επιλεκτική μνήμη. Ποτέ δεν ...αντιλαμβάνονται εκείνους τους ένστολους που είναι με τα ναρκωτικά, τη διακίνηση ανθρώπων, τη συμμετχή και σε συμμορίες, σε κυκλώματα πορνογραφίας και μάλιστα παιδικής και..και... Και για να μην παρεξηγηθώ: όσοι ένστολοι έχουν αποδεδειγμένα εμπλακεί σε αυτά ΔΕΝ χαρακτηρίζουν το σώμα που υπηρετούν. Είναι η προσωπικότητα τους και θα την εκδήλωναν όπου και να ήταν. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ο φασισμός των παραπάνω σχολιαστών βλέπει πάντα αυτό που θέλει να δει/ Πάντα μονόπαντα και μισάνθρωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News