Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Αρτέμης Σώρρας: Υπόσχεται να πληρώσει την Εφορία όλων των Ελλήνων

Κάλεσε όλους τους Έλληνες να καταθέσουν την εντολή εξουσιοδότησης προς την εφορία

Αφού... έλυσε το θέμα του χρέους, ο Αρτέμης Σώρρας τώρα υπόσχεται να πληρώσει και την Εφορία όλων Ελλήνων! 

Μιλώντας σε εκδήλωση της οργάνωσης του «Ελλήνων Συνέλευσις, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, μεταξύ άλλων ο κ. Σώρρας υποστήριξε:

«Το χρέος δεν είναι υπαρκτό, αλλά εμείς θα πληρώσουμε ό,τι χρωστάμε. Θα κάνουμε έναν μεγάλο έλεγχο στην χώρα μας. Όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να μπουν στην «Ελλήνων Συνέλευσις» (Αστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα). Στην Τρίπολη ήδη έχουμε γραφείο και προγραμματίζουμε να λειτουργήσουμε άλλα τρία. Ας ξεχάσουμε τις διαφορές μας κι ας ενωθούμε». 

Μάλιστα, ο ίδιος κάλεσε όλους τους Έλληνες να καταθέσουν την εντολή εξουσιοδότησης προς την εφορία, ζητώντας να... πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από το λογαριασμό που (υποστηρίζει ότι) υπάρχουν τα 600 δισ. ευρώ.

 

8 σχόλια:

  1. Υπάρχει έστω και ένας που πιστεύει αυτόν τον π@π....ρα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν εκείνον του παναθηναικου που θα έφερνε τους Άραβες μου μοιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδώ εμφανίστηκε στην Αριδαία ,απ το πουθενά, ένας καινουργιος που λέει ότι θα μας σώσει απ τα δάνεια!!Και το φοβερό? υπάρχει κόσμος που τους πιστεύει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΔΊΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΨΕΜΑ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΤΑΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψαξτε στο ίντερνετ να δείτε ότι στην αγωγή που του κάνανε οι πολιτικοί αποδείχθηκε ότι τα χρήματα υπάρχουν κ αθωωθηκε.. αλλά πουθενά τα κανάλια..δε λέω ότι είναι Άγιος αλλά είδαμε Κ τους υποτιθέμενους σωστούς πολιτικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News