Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

«Το είμαι το αφεντικό του εαυτού μου τελείωσε» - Σάλος με τη δήλωση της Καφαντάρη του ΣΥΡΙΖΑ

«Οι μικρομεσαίοι πρέπει να συνεταιρισθούν, να κάνουν μια επιχείρηση από κοινού. Είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να αρχίσει να καλλιεργείται», σημείωσε

Σάλο έχει προκαλέσει η νέα δήλωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χαράς Καφαντάρη. 

 Καλεσμένη στην εκπομπή του Σωτήρη Ξενάκη στο Kontra, η κυρία Καφαντάρη είπε μεταξύ άλλων: «Η εποχή του εγώ είμαι το αφεντικό του εαυτού του έχει τελειώσει και ίσως τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν».

Η βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ακόμη ότι πρέπει να πάμε σε καινούργιες μορφές, όπως οι συνεταιριστικές μορφές, σε μια κοινωνική οικονομία με καινούργια υγιή βάση. «Πρέπει να βρούμε νέες μορφές συνεργατικότητας», είπε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με την ίδια, «οι μικρομεσαίοι πρέπει να συνεταιρισθούν, να κάνουν μια επιχείρηση από κοινού. Είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να αρχίσει να καλλιεργείται», σημείωσε. 

Ερωτηθείσα για το πώς θα λειτουργήσει πρόσθεσε δε πως: «Θα το δείτε όταν θα έρθει το νέο νομοσχέδιο που θα αφορά την κοινωνική οικονομία». 
 

5 σχόλια:

  1. Προφανώς ή κύρια είναι μπερδεμένη από αυτά που καπνίζει ή πίνει και τα έχει χάσει,καθολου περίεργο για ένα κόμμα σαν το ξοφαλτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ρε παρταλια που βαλαμε να μας κυβερνανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωρε συνεχιζουν να κυβερνουν τα μορφωματα? ρε Σιφακη τι λεει αυτη η σαβουρα, συμφωνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοιτα τι λεει το αξυριστο μ..., ρε αντε ξεκουμπιστητε, ειστε επικινδυνοι, φτου σας ρε που ψηφισατε κατι τετοια ανθρωπακια, η ιστορια θα σας θυμαται για οτι χειροτερο υπηρξε στη χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News