Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλμωπός - Αγροτικός Αστέρας 1 - 2

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Θετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε ο Αλμωπός στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι για φέτος κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα με το τελικό σκορ 2 – 1 υπέρ των Θεσσαλονικέων.

Το παιχνίδι έγινε στην Κουτσούφλιανη παρουσία αρκετών φίλων του νεοφώτιστου στη Γ’ Εθνική συλλόγου της Αλμωπίας η ομάδα έδειξε ότι θέλει αρκετή δουλειά υπάρχει μεγάλη διάθεση και φυσικά αρκετός χρόνος για να γίνουν διορθωτικές κινήσεις.

Η σύνθεση του Αλμωπού ήταν η εξής:

Μένιος, Ελευθεριάδης Θ., Παπασυμεών, Παπαζούδης, Αβραμίδης, Καμπάνης, Καπουσούζης, Ελευθεριάδης Γ., Κοβάτσης, Ελευθεριάδης Λ., Καραγιάννης. Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του εμψύχου δυναμικού της ομάδας.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:


























































4 σχόλια:

  1. ανεβηκε επιπεδο...ο αλμωπος,,,αυτος στην φωτο αντωνακη και βασιλη που βγηκατε φωτογραφια ποιος ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aloha Boys ! Viva Mutsatsos! Forza Almopara. Άντε ρε τρέλα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παίξτε με τούς εδεσσαιους γιό γιό θα σας κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News