Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Διαγόρας Σεβαστής - Αλμωπός 1-0

Ο προπονητής Γιώργος Τυριακίδης έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του

Αν και πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια που έδωσε ο Αλμωπός γνώρισε την ήττα στην Κατερίνη από τον επίσης νεοφώτιστο στην Γ' Εθνική Διαγόρα Σεβαστής με σκορ 1-0 που είχε για σκόρερ τον Μίμη Μπενίσκο στο 55' με γυριστή κεφαλιά στην μοναδική ίσως αμυντική αδράνεια των φιλοξενουμένων που δημιούργησαν αρκετές προϋποθέσεις για να σκοράρουν χωρίς ομως να τα καταφέρουν να… ματώσουν τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο προπονητής Γιώργος Τυριακίδης έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του περιμενοντας το φιλικό της Τετάρτης με τον Εορδαικό στην Αριδαία για τα τελευταία συμπεράσματα. 

Αλμωπός: 

Μένιος, Kιουλτζόπουλος, Μιχαηλίδης, Παπαζούδης, Aβραμίδης, Mουρατίδης, Zαρογιάννης, Διαμαντίδης, Σιδηρόπουλος, Kοβάτσης, Kαραγιαννης.

B' Hμίχρονο: 
Kαραγιαννιδης, Aιτζαν, Ελευθεριάδης Θ., Κουτρούμπαλος, Ελευθεριάδης Γ., Καμπάνης, Tσιμτσιρίδης, Kαπουσούζης, Παντελίδης, Σιδώρης, Naggoro (υπό δοκιμή;).

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News