Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ζητώ συγγνώμη αλλά... Διαβάστε το ΤΩΡΑ όσοι έχετε μοτοσικλέτες!

Ζητώ από τώρα συγγνώμη για αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω!…

Γράφει ενας αγανακτισμένος γιατρός…

Kράνος = αξεσουάρ μηχανής!!! Ακατάλληλο για ανηλίκους!!!..

Δεν ξέρω αν πρέπει να τα γράψω αυτά που θέλω ποιητικά ή να ξεκινήσω να χώνω ασταμάτητα για ώρα!!!! Let the χώσιμο begin!!!!

Ζητώ από τώρα συγγνώμη για αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω, και για τον τόνο τους και για το περιεχόμενό τους, αλλά κάπου πρέπει και εγώ να τα πω γιατί δεν μπορώ να βρίσω τους ίδιους.

Αρκετοί νομίζω θα με καταλάβουν και θα με δικαιολογήσουν και κάποιο άλλοι όχι. Σε περίπτωση λοιπόν που φάω ban ας μη γίνει ένα ακόμα απλό topic για αντιπαράθεση!

Είμαι γιατρός σε μία ΜΕΘ στην Αθήνα και βαρέθηκα να βλέπω κατεστραμμένες οικογένειες 30άριδων και μανάδες και κοπέλες 20ριδων να κλαίνε ασταμάτητα γιατί το κράνος για μερικούς είναι «αξεσουάρ» μηχανής.

Όχι ρε μ@λάκες δεν είναι αξεσουάρ μηχανής, δεν είναι για την μηχανή ρε βλάχο, που από εδώ και πέρα θα κοιτάς το ταβάνι και θα ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου βάζοντας την γυναίκα σου στα 30 της να σε ξεσκατίζει και να σε ταΐζει με σύριγγα.

Δεν είναι αξεσουάρ μηχανής ρε μόγγολο που η μάνα σου και ο πατέρας σου σε μεγάλωναν μία ζωή και τώρα θα έχουν ακόμα ένα διακοσμητικό φυτό στο σπίτι.

Δεν είναι αξεσουάρ μηχανής ρε προϊστορικέ γίββωνα που τα παιδιά σου δεν θα μπορούν ποτέ να παίξουν μαζί σου γιατί το μόνο πράγμα που μπορείς να κουνήσεις είναι τα βλέφαρά σου.

Δεν είναι αξεσουάρ μηχανής ρε μ@λ@κισμένε κάγκουρα που σου χάλαγε το μαλλί και το έβαζες στον αγκώνα, τώρα όχι μαλλί να βάλεις ζελέ δεν έχεις αλλά ούτε καν οστά στο κρανίο σου…. να δω τι σκατά θα χτενίσεις τώρα.

Δεν είναι αξεσουάρ μηχανής βλαμμένο κοριτσάκι που ανεβαίνεις ξεκράνοτη για να μη χαλάσει το make up στην μηχανή του κάγκουρα και ο πατέρας σου μετα θα βλέπει μόνο τις παλιές φωτογραφίες σου και θα καταπίνει 10 αντικαταθλιπτικά γιατί δεν θα έχει το κουράγιο να σε δει έτσι όπως έγινες.

Δεν είναι αξεσουάρ μηχανής…..

Είναι για τα κεφάλια σας ρεεεεεεεεεε!!!!!!!

Είναι η διαφορά μεταξύ 3 μηνών στην ΜΕΘ και μίας ζωή σαν γαρδένια από μία απλή επίσκεψη στα επείγοντα και μίας ζωής καθ’ όλα φυσιολογική.

Είναι η διαφορά μεταξύ νεκροταφείου και 2 μηνών με γυψονάρθηκα!

Είναι η διαφορά μεταξύ θανάτου και ζωής….

Φτάνει…

11 σχόλια:

  1. αντε να σε καταλαβουν αγαπητε μου, 20 μηχανες ειδα σημερα κανεις με κρανος, 2 με 3 το ειχαν αγκαζε, και αν τους πεις κατι θα σ απαντησουν "σε μενα θα τυχη"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πόσο υπεργαμάτα το έθεσες ρε γιατρέ....κογκράτς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευγε!!! Ελπιζω να ταρακουνηθηκε εστω κ ενας ή μια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πες κι άλλα γιατρέεεεε. Πες μήπως φιλοτιμηθεί κανένας και σε ακούσει!!!! Στην Ελλάδα μόνο το μπινελίκι πιάνει τόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανωνυμε του 12:31 π.μ, τα θερμα μου συγχατητηρια.Χωρις ιχνος ειρωνιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο μονος τρόπος ...Ίσως λίγο απροκαλυπτος αλλά σίγουρα ο Μόνος για Ν βάλουν μυαλό κάποιοι ....φτάνει πια ....Δε αντέχουμε να θρηνούμε αλλα θύματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kai posoi paterades afhnoun ta paidia tous na odhgoun xoris diploma .....pane se kathe xorio se kathe dhmo na dhs...apo aytokhnhto mexri kai agrotika oxhmata...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο , μπράβο !!! χίλια μπράβο γιατρέ μου και λίγα λες !!! Είμαι μάνα ενός γιου και δόξα το θεό ολα καλά. Μετά από ομοιρικούς καυγάδες ποτέ δεν του επέτρεψα να πάρει παπακι, μηχανάκι κτλ. ο δικός μου δεν ήταν ¨ μαθημένος¨ από τα δέκα του να καβαλάει τρακτέρ κ μηχανάκια, πως ξαφνικά στα 17 θα γινόταν οδηγός κ να βγει σε αυτους τους αθλιους δρόμους με τόσους κακούς οδηγούς γύρω του. Το επιχείρημά μου ήταν : γίνε 18 πήγαινε σε σχολή οδηγών βγάλε δίπλωμα για αυτοκίνητο και ο θεός μαζί σου, δεν μας εξασφαλίζει κανείς ότι δεν θα πάθουμε κάτι όσοι οδηγούμε αλλά τουλάχιστον θα εχουμε την ωριμότητα και την ψυχραιμία, οσο γίνεται και αν μπορούμε, να αντιμετωπίσουμε εναν κίνδυνο. Εγώ οφείλω να σε προστατεύσω ως τα δέκα οχτώ του έλεγα, έχω χρέος, καθήκον,ευθύνη απέναντί σου. Μεχρι να γίνεις ενήλικας θα με ακούς.... Μετά εσύ οφείλεις να προστατεύεις τον εαυτό σου, εσύ.... και ο θεός. ΤΕΛΟΣ !!! δε σήκωνα κουβέντα, χαμός , φωνές κλάματα, απειλές.... εεεε.. και ???? Δε χαμπαριαζα εγω. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ, ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. Μια μανα μόνη, τον πηγαινοέφερνα 7,8 φορές την ημέρα στα φροντηστήρια και αρκετες φορες για να βγεί τα βράδια , κουραζόμουν, νύσταζα αλλά δε μάσησα, οταν μου ελεγε " βλέπεις ταλαιπωρείσαι" , ενώ αν είχα παπακι ???? Δεν με πειράζει καθόλου του έλεγα χαρά μου να σε υπηρετώ, αυτή είναι ή δουλειά μου . ΤΡΑΙΛΕΝΟΜΑΙ, ΟΡΓΙΖΟΜΕ, ΘΥΜΩΝΩ , όταν βλέπω συντοπίτες μου να επιτρέπουν στα 13χρονα κ 8χρονα παιδιά τους ολη μέρα πάνω σε μηχανακι να αλωνίζουν ολο το χωριο. Τα στέλνουν να πάρουν και ψωμί κ ψώνια από το σούπερ, φυσικά χωρίς κράνος. ΟΛΟΙ, ή σχεδόν ΟΛΟΙ το κάνουν στα χωριά, αφήνουν να περιφέρονται τα παιδιά τους χύμα , από μικρά 5-6 χρονών με τα ποδήλατα κ μετά με τα μηχανάκια. Κάποιοι τα καμαρώνου κιόλας. Τα κοιτάω από το μπαλκόνι και σκέφτομαι : δεν τα αγαπάνε??? δεν τα νοιάζονται ??? σε συζητήσεις με γονείς, μου απαντούν, έλα βρε ολα έχουν, εεε τι θα πάθουν??? προσέχουν τα δικά μου κτλ. Η βλακεία στο μεγαλείο της. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ??? ουτε καν μπαίνω στον κόπο, παιδεία μηδέν, σιγά μη καθήσουν να ασχοληθουν, να τα ξεφορτωθούν θέλουν , να μη τους γκρινιάζουν , να μη τους πουν ο τάδε έχει, ΕΓΩ ?? Αρα, το πρόβλημα είναι η ελλειψη παιδείας, μεγάλη ευθυνη από την οικογένεια, το σχολείο, την αστυνομία. μπουζουριασε μέσα και το γονέα, η μάλλον μόνο το γονέα. Εινα αργά μετά για κλάματα, είναι αργά να βλέπεις να καταστρέφονται οικογένειες, αγόρια, κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά , νεκρά , ανάπηρα κτλ. Εμείς οφειλουμε να προστατεύσουμε, να ενημερώσουμε, να διδάξουμε τα παιδιά μας να αγαπάνε, να προσέχουν και να φροντίζουν τον εαυτό τους, τουλάχιστον οσο και ότι περνάει από το χερι τους και ο θεός Μαζί τους. Λοιπόν και λίγα είπες γιατρέ μου, να αγιάσειτο στόμα σου, οπως λένε και στο χωριό μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ σενα κυρια μ να αγειασει το δικο σ γιατι πολυ καλα τα λες!!!!! Ειναι αυτο π λες: βαριουνται να ακουνε οι γονεις το κλαψουρισμα κ τα ξαποστελνουν οπως οπως... Αν ομως συμβει κατι,ποιος θα ακουσει το δικο τους κλαψουρισμα??? Τι μπορει να αλλαξει τοτε??? Τιποτα!!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ ως προς το κλαψουρισμα.
      Όπως το ότι υπάρχουν και άνθρωποι,γονείς, που προτρεπουν και δίνουν ελεύθερα τις μηχανές τους και τα αυτοκίνητα τους,στα παιδιά και καμαρώνουν κιόλας,θέτοντας έτσι σε κίνδυνο όχι μόνο το παιδί τους,αλλά και τον περιγυρο του.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News