Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Με όνειρα και φιλοδοξίες η «πρώτη» του Αλμωπού

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του εξασφάλισε ο Γιάννης Καρατζίδης (Τζοφ) αποκλειστικά για το Aridaia News

Με όνειρα και φιλοδοξίες πραγματοποιήθηκε η πρώτη του Αλμωπού στο γήπεδο Αριδαίας παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας παρά την υψηλή θερμοκρασία της εποχής.

Οι διοικούντες εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πορεία των νεοφώτιστων στην Γ’ εθνική ενώ τονίσθηκε με έμφαση ότι σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ η ομάδα θα ενισχυθεί αν φανεί ότι πονάει σε κάποιες θέσεις.

Από εκεί και πέρα ο τεχνικός Γιώργος Τυριακίδης καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές ευχήθηκε καλή χρονιά ζήτησε λίγα λόγια, πολύ δουλειά, υγιή αποδυτήρια ενώ απαίτησε πειθαρχία καθώς θα είναι αμείλικτος σε οποιοδήποτε παράπτωμα που θα είναι σε βάρος της ομάδας.

Νεα πρόσωπα οι νεοαποκτηθέντες Λάζαρος Ελευθεριάδης, Απόστολος Παπαζούδης, Παναγιώτης Αβραμίδης, Βασίλης Γιαουτζής (τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για την απόκτησή του) Μανώλης Σιδώρης, Ραφαήλ Ζαμίδης, ενώ παρών ήταν και ο υπό δοκιμή ακραίος αμυντικός Βοσνιάδης (Ηρακλή Αμπελοκήπων).

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του εξασφάλισε ο Γιάννης Καρατζίδης (Τζοφ) αποκλειστικά για το Aridaia News:




































 

15 σχόλια:

  1. οι ιδιοι αρρωστοι στην κερκιδα..που αγαπανε τον αλμωπο καθε χρονο...σημερα θα ειμαι και εγωμαζι σας.ΑΛΜΩΠΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Καπουσούζη δεν βλέπω ρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στα φρυδια μου φιλε εσυ αν εκλαψες,,εσενα σε εχω για πιο ηλιθιο και 3 κιλα ρεβυθια...δεν ασχολειτε με εσενα ουτε ο αλμωπος ουτε και εγω...και βρες γυναικα αλλιος πληρωσε φιλε.

      Διαγραφή
    2. Μάθε να γράφεις

      Διαγραφή
  3. Τα εισιτήρια διαρκείας σας έφταιγαν που ήταν ακριβά .Σας είδαμε ποσο αγαπάτε την ομάδα .Ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όλοι η Αλμωπία πανηγυρίζει φίλε 1.56.Έλα κι εσυ στην παρέα μας.Αν έχεις πόνο θα στον γιατρέψουμε.Αν έχεις κακία θα στη διώξουμε.Μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.Δείξε το καλό σου πρόσωπο και δες τη ζωή πιο αισιόδοξα.Γίνε Αλμωπός ρε αδερφέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο κατάλαβες εσυ; Ξυπνα! Λέω για όλους αυτούς που έκραζαν για τα εισιτήρια κ δεν ήρθε κανεις

      Διαγραφή
  5. Ώριμη ομάδα.Μεστό σύνολο.Βαριά φανέλα.Αλμωπός είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. 9.00 Και το Κολωνάκι χωριό ειναι.Και η Κηφισιά.Αλλά φαντάζεσε να μην είσαι από κει?

      Διαγραφή
  7. ΜΟΝΟ ΠΕΠΕ.....ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ.... ΕΔΩ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΤΡΕΨΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ... ΠΕΠΕ ΣΚΑΦ ΤΣΙΜ ΜΙΣΕΛ. FOUR STARS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ καλη δουλειά ο Τυριακίδης χωρίς πολλά και μεγάλα λόγια.Πολύ ανεβασμένοι οι μικροί της ομάδας.Τεράστιο τερματοφύλακα εμφάνισαν στις προπονήσεις από Αθήνα.Αν κλείσει είναι φοβερή μεταγραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News