Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Ενισχύεται ο Αλμωπός: Τεχνικός διευθυντής ο Νίκος Παπαδόπουλος - Είσοδος νέων παικτών

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Η 25η Ιουλίου φαντάζει ως η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς για τον Αλμωπό. Θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των παικτών όπου αναμένεται να υπάρξουν και κάποιοι νεοαποκτηθέντες από την στιγμή που υπάρχει ειλημμένη απόφαση για ενίσχυση της ομάδας.

Ήδη αναζητούνται γυμναστής και προπονητής τερματοφυλάκων για την στελέχωση του τεχνικού τίμ, ενώ για μια βδομάδα θα γίνουν δοκιμές παικτών σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Από εκεί και πέρα πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι να γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας σε κάποιο αθλητικό κέντρο για ένα 10ημερο, ενώ θα γίνουν και εργομετρικά τεστ πριν απ’ αυτήν.

Κατά τα’ άλλα, ο Νίκος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής ενώ όσον αφορά στην ενίσχυση της ομάδας θα αποκτηθούν κατά πάσα πιθανότητα ένας τερματοφύλακας, δύο αμυντικοί, δύο μέσοι και ένας επιθετικός που θα αγωνίζεται και στα άκρα της επίθεσης.

4 σχόλια:

  1. ΠΑΠ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οτι θεση και να παρει το αξιζει..τιμησε την φανελα και με το παραπανω..εξαλου το ηθος και χαρακτηρας του μια ζωη θα το συνοδευουν στην ποδοσφαιρικη του ζωη...
    χ.β.τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xerei kaneis pi8anes metagrafes tou almwpou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ογκουνσοτο, Περονε, Ρομανο οι πρωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News