Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ευχαριστήριο για τις εκδηλώσεις της Περίκλειας

Ευχαριστήριο

Ο πολιτιστικός σύλλογος Περίκλειας-Λαγκαδιάς, οι κάτοικοι της κοινότητάς μας μαζί με την πρόεδρο κ. Σούση Χρυσούλα, ευχαριστούμε απο τα βάθη της καρδιάς μας τον συγχωριανό μας κ. Μιχαλόπουλο Τάσο, κάτοικο Καναδά, ο οποίος ανέλαβε εξ' ολοκλήρου την αμοιβή της ορχήστρας, για την συμμετοχή της στο πανηγύρι του χωριού μας.

Ευχομαστε η Αγία Παρασκευή να πρεσβεύει για την υγεία τη δική του και της οικογενείας του.

Με αγάπη και εκτίμηση

2 σχόλια:

  1. Ευτυχως μας βοήθησε ο Τάσος οικονομικά γιατι η βροχή μας τα χάλασε..να ειναι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αγια Παρασκευη να του δινει υγεια ,αγαπη και χαρα σε αυτον και στην οικογενεια του..ευχαριστουμε πολυ κ.Τασο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News