Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Τι σχεδιάζει ο Μιχάλης Μαυρίδης για τον Α.Σ. Προμάχων

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο, πρώτο μας μέλημα είναι να φέρουμε τους νέους στο γήπεδο μέσα από την Ακαδημία

Την πρώτη συγκέντρωση εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε ο ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ.

Στην συγκέντρωση ανακοινώθηκε η έναρξη της προετοιμασίας καθώς και κάποιες βασικές πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου.

Η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για τη 1/8 /2016 ώρα 7.30 μ.μ.

Ανακοινώθηκε επίσης η λειτουργία Ακαδημίας ποδοσφαίρου με σκοπό τη δημιουργία του ποδοσφαιρικού μέλλοντος του συλλόγου.

Στο θέμα των μεταγραφών, η διοίκηση με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, αποφάσισε να κάνει συγκεκριμένες προσθήκες, έχοντας ως πρώτο στόχο την απόκτηση ενός τερματοφύλακα.

Στις πρώτες αποκλειστικές του δηλώσεις, ο νέος προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Μαυρίδης είπε στα "Προμαχιώτικα Νέα":

"Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντάς μου τα ηνία του συλλόγου. Θέλω επίσης να συγχαρώ τον προκάτοχό μου Βασίλη Σαμαρά, για την άνοδο και τη σωτηρία της ομάδας στην κατηγορία, καθώς επίσης για την αγωνιστική εικόνα που έδειξε κερδίζοντας την παραδοχή από όλους. Για τη νέα αγωνιστική περίοδο, πρώτο μας μέλημα είναι να φέρουμε τους νέους στο γήπεδο μέσα από την Ακαδημία. Κατόπιν, να αξιοποιήσουμε τα παιδιά του χωριού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να κάνουμε μερικές προσθήκες στο ρόστερ, με παιδιά που πρώτα απ΄όλα να είναι καλοί χαρακτήρες, αλλά και αθλητές".

2 σχόλια:

  1. ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ!! ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Σ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News