Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Μ.Α. Όρμας: Πρόεδρος ο Γιάννης Μέντσης - Ποιοι θα συμμετέχουν στο νέο Δ.Σ.

Ο ζωντανός θρύλος του συλλόγου και επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής Γιάννης Μέντσης -πιο γνωστός σαν Ραούλ- αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του

Μετά από πολλά χρόνια έχουμε αλλαγή στον προεδρικό θώκο του Μ.Α. Όρμας, καθώς ο ζωντανός θρύλος του συλλόγου και επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής Γιάννης Μέντσης -πιο γνωστός σαν Ραούλ- αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο Δ.Σ. όπου θα μετέχουν σίγουρα και οι Κώστας Ιωάννου (Μέσι), Σάκης Νούσης και Γιάννης Αβραμίδης ενώ γίνονται συζητήσεις με προπονητές για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

7 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News