Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Νίκος Θωμαΐδης: «Οι Αυταπατεώνες ζουν ανάμεσα μας»

Γράφει ο Νίκος Θωμαΐδης

Διαβάζοντας προ ημερών την δήλωση του Βουλευτή Αλμωπίας κου Σηφάκη που αναφερόταν σε δήθεν κεφαλαιοποίηση των επισκέψεων των υφυπουργών της κυβέρνησης - παρωδία των ΣύριζαΑνελ, πίστεψα πως είναι άλλη μια από τις γνωστές πομπώδεις μπαρούφες που πετάει ο κος αυτός.

Σήμερα όμως δυστυχώς συνειδητοποίησα τι πραγματικά εννοούσε…

Στην επίσημη σελίδα του ΤΑΙΠΕΔ, (αυτό το ΤΑΙΠΕΔ που θα καταργούσε η κυβέρνηση ΣυριζαΑνέλ 1,5 χρόνο πριν) πωλούνται με μια απλή αγγελία, τεράστιες εκτάσεις εκατομμυρίων στρεμμάτων γης στον Άγιο Αθανάσιο, στο Όρος Βόρας, δηλ. το χιονοδρομικό κέντρο και στην Λίμνη Βεγορίτιδα.

Την ίδια Βεγορίτιδα που λίγες μέρες πριν ο κος Σηφάκης με την κα Τζάκρη συνόδεψαν την υπουργό Τουρισμού των ΑΝΕΛ, κα Κουντουρά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο Συναδινό.

Σήμερα όμως οι μάσκες έπεσαν και όλα αποκαλύφθηκαν.

Οι επισκέψεις των υπουργών της ΣυριζαΑνέλ συμμαχίας, της χειρότερης κυβέρνησης όλων των εποχών είχαν έναν και μόνο σκοπό με τις επισκέψεις τους εδώ, να αξιολογήσουν και να κοστολογήσουν τα φιλέτα της Πέλλας που είναι προς πώληση.

Αυτά για τα οποία τόσο λοιδορήθηκε η Νέα Δημοκρατία και ο πρώην Πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς και φυσικά δεν έκανε ποτέ, τα πραγματοποιούν σήμερα οι μεγαλύτεροι Αυταπατεώνες που γνώρισε ο τόπος.

Η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ ξεπούλησε τίποτε, ΔΕΝ παρέδωσε Ελληνική Γη σε κανέναν, αυτά τα κάνει μόνο η Αριστερή και επικίνδυνη κυβέρνηση τους.

Είναι βέβαιο πως και η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα βάλει τάξη σε όλο αυτό το χάος που αφήνεται πίσω σας, θα ξαναβάλει την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης, σε τροχιά εξόδου από την εγκληματική ανικανότητα σας.

Αν σήμερα είναι ο Άγιος Αθανάσιος, ο Βόρας, η Βεγορίτιδα, αύριο τι θα ακολουθήσει; Μήπως η Αρχαία Πέλλα, οι Πηγές Λουτρακίου, οι Καταρράκτες;;

Πόσο ακόμα θα μας κοροϊδεύουν με τον πιο χυδαίο τρόπο; Θα αφήσουμε τους Σηφάκηδες να κεφαλαιοποιήσουν τον τόπο μας;

Νίκος Θωμαΐδης
Μέλος Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας

20 σχόλια:

  1. Γραφειο βουλευτη Γιαννη Σηφακη13 Ιουλίου 2016 στις 2:57 μ.μ.

    Ειλικρινα διαρωτηθηκαμε αν αξιζει να απανταμε στις γελοιοτητες του κου Θωμαιδη που προσπαθει να παριστανει τελευταια τον "μπροστινο" του κου Καρασμανη.
    Απλα θελουμε να του θυμησουμε ( καλυτερα να τον πληροφορησουμε) οτι επι κυβερνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εγιναν ολα αυτα που λεει με το ΤΑΙΠΕΔ για να πουληθει το Καιμακτσαλαν, τα 3000 στρεμματα στον Παλαιο Αγιο Αθανασιο και 400 στρεμματα στην Βεγοριτιδα και το οποιο τιμημα να παει στον καιαδα του χρεους.
    Η σημερινη κυβερνηση καταργησε το ΤΑΙΠΕΔ και η οποια αξιοποιηση των περιουσιακων στοιχειων του δημοσιου θα γινεται χωρις λογικη ξεπουληματος αλλα με ορους αξιοποιησης. Σε αυτα τα πλαισια συνεχιζεται και θα συνεχιζεται η διαχειριση του χιονοδρομικου απο την Εταιρια Ακινητων του Δημοσιου (ΕΤΑΔ) και τα επομενα χρονια.
    Θυμαται ο κος Θωμαιδης ποιοι ειχαν απαξιωσει το χιονοδρομικο;
    Ο αδιαβαστος μπροστινος του κ. Καρασμανη καλο ειναι να συμβουλευεται κανεναν που στοιχειωδως να ξερει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστος ο Γιαννης, ας απαντησουν οι ουρες του ΥΠΟΥΡΓΟΥ.

      Διαγραφή
    2. αγαπητε Γιαννη θα σε παρακαλουσα παλιοφιλε, φυγετε οσο ειναι νωρις, εχουν ριμαχτει τα παντα, η αγορα τελειωσε, σε παρακαλω φτανει δεν αντεχουμε αλλο, οι πριν τα γαμησανε, εσεις δωσατε το τελειωτικο χτυπημα, ελεος μ αυτην την καρεκλα.

      Διαγραφή
    3. Εχε υπομονη παλιοφιλε, σε λιγο θα ισορροπησει η κατασταση απο τα χτυπηματα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ολα θα πανε καλα.
      Και με απλη αναλογικη τελειωσε για παντα και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ

      Διαγραφή
    4. απλη αναλογικη θα δειτε του αγιου π...., το μονο που σας ενδιαφερει ειναι η εξουσια, ειστε τα ιδια πολιτικα σκυλια με ολους, προκαλειτε αηδια, κατεστρεφετε τη χωρα ριμαζετε τον κοσμο και ασχολησθε αν μη τυχον βγει η δεξια, κοπροι ολοι σας.

      Διαγραφή
  2. Οι μεν θελαν αλλα δεν μπορουσαν... Οι δε πιστευαν οτι με ...ορδες βαφονται αυγα και τωρα ξεφτιλιζονται. Ειτε ετσι ειτε αλλιως καποιοι λιγοι θα κερδισουν πολλα, καποιοι αλλοι λιγοτερα, καποιοι ουτε κρυο ουτε ζεστη, καποιοι θα διαμαρτυρονται για το κακο που θα γινει με τις εκμεταλλευσεις της ευρυτερης περιοχης που θα επηρεασουν την γονιμοτητα του κυπρινου και οι περισσοτεροι θα κανουμε κριτικη απο τον καναπε χωρις να χουμε τιποτα να προτεινουμε...Τωρα ολο αυτο θελουμε να το λεμε αναπτυξη, θεσεις εργασιας, ξεπουλημα ή αξιοποιηση, διαλεγουμε και παιρνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχήν να καλωσορίσω τον Βουλευτή Αλμωπίας στην πραγματικότητα και στον ρεαλισμό και να του ευχηθώ σύντομα να εξαλειφθούν όλες οι αυταπάτες από τις οποίες διακατέχεται αυτός και ο Αρχηγός του. Τον καλωσορίζω επίσης και στην ορθολογική χρήση των social media και τον ευχαριστώ που αποφάσισε να απαντήσει στις γελοιότητες μου, έστω και βιαστικά και ανορθόγραφα, άλλωστε είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της παρέας του αυτό.
    Ας πάρουμε όμως ένα ένα όσα λέει ο κος Σηφάκης.
    1ον Δεν είμαι μπροστινός κανενός, είμαι εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και ως εκ τούτου εκπροσωπώ το κόμμα μου η τον εαυτό μου, δεν κρύβω όμως πως προτιμώ να είμαι μπροστινός κάποιου παρά αυτό που είστε εσείς δηλαδή ο ‘’πισινός’’ κάποιας και γνωρίζεται πολύ καλά ποια εννοώ.
    2ον Επι Κυβέρνησης ΝΔ – Πασοκ δεν ξεπουλήθηκε τίποτε απολύτως, η κυβέρνηση σας υπέγραψε την πώληση του ΟΛΠ, του ΟΛΘ, του Ελληνικού, σε λίγες μέρες του ΟΣΕ και πάει λέγοντας. Επίσης επι των ημερών της ΝΔ το ΤΑΙΠΕΔ και το ΕΤΑΔ βρίσκονταν υπό τον έλεγχο της Ελληνικής κυβέρνησης και αυτή αποφάσιζε που και πως θα διατεθεί το όποιο τίμημα προέλθει από την αξιοποίηση των Ελληνικών ακινήτων, σήμερα γνωρίζεται πολύ καλά πως δεν μπορείτε ούτε τον εαυτό σας να πουλήσετε εάν δεν συμφωνεί η Τρόικα, ναι καλά ακούσατε, εκείνη η κακή ΤΡΟΙΚΑ που θα καταργούσατε
    3ο http://www.hradf.com/el αυτή κε Βουλευτά είναι η επίσημη σελίδα του ΤΑΙΠΕΔ στο διαδίκτυο, είναι πρόσφατα ενημερωμένη πλήρως και περιλαμβάνει όλα τα προς πώληση ακίνητα ‘όπως και τις προκηρύξεις αυτών. Το ΤΑΙΠΕΔ ζει και βασιλεύει και για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως εκεί στον Σύριζα είστε εθισμένοι στο ψέμα.
    4ο Την λογική και τους όρους αξιοποίησης που επικαλείστε ψευδόμενος, γνωρίζεται πολύ καλά πως δεν τους καθορίζετέ εσείς αλλά το Εποπτικό Συμβούλιο. Το οποίο ελέγχει με την δική σας σύμφωνη γνώμη, η Κομισιόν και ο ESM, άρα οι Δανειστές μας. Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν δεχόταν να υπογράψει ο Αντώνης Σαμαράς, το υπέγραψε όμως ο αυταπατώμενος Αρχηγός σας, Αλέξης Τσίπρας.
    5ο Το να είμαι εγώ αδιάβαστος κε Βουλευτά δεν επιφέρει κανένα κόστος στους Έλληνες πολίτες, το να είστε όμως εσείς Αδιάβαστος και ανειλικρινής ζημιώνει την Ελλάδα και τους Έλληνες ανεπανόρθωτα. Είμαι σίγουρος πως έχετε στα χέρια σας το 3ο Μνημόνιο που μας φορτώσατε, είμαι σίγουρος επίσης πως δεν το έχετε διαβάσει, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και στους ψηφοφόρους σας και διαβάστε τι έχετε ψηφίσει.
    Επειδή σας αρέσουν οι παροιμίες θα σας θυμίσω μία πολύ χαρακτηριστική…
    ‘’Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια’’ σας εύχομαι τα δικά σας ποδάρια να έχουν αντοχή γιατί θα σας χρειαστεί.

    ΝΘ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νθ δεν υπαρχει πια ΤΑΙΠΕΔ, ξεχασμενες ιστοσελιδες βλεπεις, δεν ασχολουμαστε αλλο μαζι σου

      Διαγραφή
    2. μην βαλεις στοιχημα θα το χασεις... διαβασε τι λεει η ιστοσελίδα, διάβασε επίσης τι λεει και στην σελιδα του ΕΤΑΔ:
      http://www.etasa.gr/page.aspx?itemID=SPG364

      Η ΕΤΑΔ συνεργάζεται με το ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΤΑΙΠΕΔ), παρέχοντάς του υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων:
      Διαχείριση των ακινήτων που έχουν περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ προς αποκρατικοποίηση, μέχρι την εγκατάσταση των αναδόχων.
      Πλήρεις υπηρεσίες συμβούλου αξιοποίησης ακινήτων (νομικές, τεχνικές, marketing) για τα ακίνητα που αξιοποιούνται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών διαγωνισμών e-publicrealestate.gr
      Υπηρεσίες τεχνικής και νομικής «Ωρίμανσης» ακινήτων του ΤΑΙΠΕΔ, λόγω της εμπειρίας και τεχνογνωσίας της ΕΤΑΔ, στο πλαίσιο διακριτής σύμβασης.
      Στο πρώτο εννεάμηνο του 2014 η ΕΤΑΔ ωρίμασε προς αξιοποίηση 162 ακίνητα τα οποία έχουν μεταφερθεί στο ΤΑΙΠΕΔ και θα αξιοποιηθούν με εκποίηση μέσω ηλεκτρονικών διαγωνισμών.

      και εδω επίσης:
      Τα κέρδη του νέου ταμείου θα πηγαίνουν κατά 50% στο Δημόσιο και μέσω αυτού θα αποπληρώνεται και δημόσιο χρέος και κατά 50% σε επενδύσεις. Ομως, ΤΧΣ και ΤΑΙΠΕΔ θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν ως έχουν, κάτι που σημαίνει πως τα έσοδα του ΤΑΙΠΕΔ θα προορίζονται για την εξυπηρέτηση του χρέους. Προβλέπεται πως το νέο ταμείο και οι άμεσες θυγατρικές του, εξαιρουμένων των ΤΧΣ και ΤΑΙΠΕΔ που συνεχίζουν ως έχουν, μπορούν «να μετέρχονται όλες τις μεθόδους που κρίνονται κατάλληλες, προκειμένου να διαχειρίζονται, να διατηρούν και να αυξάνουν την αξία του χαρτοφυλακίου τους». Αυτό σημαίνει πως μπορούν να προβούν σε ιδιωτικοποίηση ή μίσθωση των περιουσιακών τους στοιχείων, τιτλοποιήσεις κ.λπ.

      Τελικά δεν κανεις οχι για Βουλευτης αλλα ουτε για κλητήρας... εισαι ασχετος και ψευτης.

      Διαγραφή
  4. Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΣΗΦΑΚΗ
    ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ
    ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΚΑΝ, ΣΑΝ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟ ΣΕ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοσο πολυ φοβαστε απο το γραφειο της Ντορκας τον Σηφακη γιατι κινδυνευει να χασει το μεροκαματο της, καλως φοβαστε.Και δεν ξερει και αλλη δουλεια, αχ..

      Διαγραφή
    2. την Ντορκα για να την πιασεις θελει πολλα κιλα αρ...., ασχολησου με κατι τενεκεδες αποτυχημενους του γραφειου σου.

      Διαγραφή
    3. Σηφακη λες ψεματα, και τρως και ψευδεσε αστο σε πηρανε χαμπαρι ολοι Ψεμα στο ψεμα !!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Γιάννη.Μην ασχολείσαι με τους μαϊντανούς της ΝΔ που θέλουν να αναδειχθούν με ακραίες επιστολές.Ένας αποτυχημένος είναι που δεν κατάφερε ούτε καν δημοτικός σύμβουλος να εκλεγεί.Ο συγκεκριμένος παρά τον βαρύγδουπο τίτλο που επικαλείται είναι παιδί του σαμαρικού εσωκομματικού σωλήνα και τίποτα παραπάνω.Είναι γραφική περίπτωση που επιθυμει να διαφημιστεί.Και συ ρε Γιάννη του κάνεις τη χάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας πουμε οτι εχεις δίκιο, γιατι δεν το λες επωνυμα ?
      Τι σε φοβίζει ? μηπως αντι για γραφικος εσυ γίνεις γράφημα.

      Διαγραφή
  6. ο Θωμαίδης νεα δημοκρατία δεν είναι? τι πολιτικό λόγο θα εκφράσει? μέτοχος στην καταστροφή είναι, διαχειριστής του χρέους θέλει να γίνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπραβο ρε νικο.σε παραδεχομαι εισαι ο μονος που τα λες εξω απ τα δοντια για να καταλαβει ο απλος κοσμακις τι λερα ειναι αυτοι οι ανθρωποι.αλλα απ την αλλη δε βλεπεις τι γινεται; περναν τοσα μετρα κοβουν συνταξεις αυτοι οι επαγγελματιες ψευτες κ ο λαος δεν εξεγειρεται.δεν ξερω φιλε μηπως τελικα τετοιοι μας αξιζουν;παντως μπραβο σου μεγαλη μαγκια που πηρες θεση και καλα θα ταν να βγουν πιο εντονα κ οι βουλευτες της νεας δημοκρ κ καρασμανης κ οι προηγουμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. νικο μην πας μακρια.βγηκε επισημα ο στουρναρας ο διευθυντης τραπεζας ελλαδος και ξεκαθαρισε με καθε επισημο τροπο οτι η η διαπραγματευση αυτων εδω των τυχοδιοκτων τυχαρπαστων κυριων στοιχισε σε 5 μηνες μονο 86 δις το αντιλαμβανομαστε; και ζωα υπαρχουν ακομη που τους ακολουθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θωμαϊδη σταμάτα επιτέλους να επαινείς μόνος σου τον εαυτό σου.Δηλαδή σταματα να γίνεσαι "ρόμπα".Το ύφος σου δεν ταιριάζει στο ύφος της νέας ηγεσίας του κόμματός σου.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News