Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιορτή των Κερασιών στον Αρχάγγελο για 17η χρονιά!

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου που κατέκλισε το ανοιχτό θέατρο του χωριού, πραγματοποιήθηκε για 17η χρονιά η Γιορτή των Κερασιών στον Αρχάγγελο. 

Μια εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός και αποτελεί κάθε χρόνο ένα τριήμερο παραδοσιακού ανταμώματος. Παράλληλα, προβάλει το τοπικό προϊόν, το νόστιμο και τραγανό κεράσι Αρχαγγέλου που είναι ξακουστό. Γι’ αυτούς τους λόγους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Σύλλογο του χωριού που κάνει ότι μπορεί για να προβάλει τον τόπο μας και να κρατήσει ζωντανό το ακριτικό χωριό.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος σημείωσε ότι η Δημοτική Αρχή τιμά την παράδοση, χειροκροτεί με κάθε ευκαιρία τους γνήσιους εκφραστές της και βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους Συλλόγους που την υπηρετούν. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία που έχει για το τοπικό κεράσι η προβολή που έχει από τέτοιες εκδηλώσεις και τόνισε ότι ο Δήμος Αλμωπίας βρίσκεται δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες. Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Αβραμίκας και ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ κ. Κώστας Ζαχαριάδης. Παρόν και ο Πρόεδρος του χωριού κ. Διονύσης Δρένος.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News: 

































































2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια και στο Aridaia News που προβάλλει το έργο των Συλλόγων οι οποίοι μπορούν και υπάρχουν χάρη στην αγάπη τους για την παράδοση και τον πολιτισμό και προσφέρουν μεγάλο έργο σ' αυτόν τον τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριακο εισαι κουκλος το χαμογελο σου ολα τα λευτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News