Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Αθηνά Οικονομάκου ξεσήκωσε το Instagram! (Φωτο)

Φορώντας ένα σέξι μπικίνι, η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει στον φακό κάνοντας yoga


Τα αποτελέσματα της σκληρής της γυμναστικής απολαμβάνει η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και γυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz. Όπως είχε αποκαλύψει και στο youweekly.gr η ηθοποιός, δεν στερείται τίποτα, φροντίζει όμως την σωματική της υγεία!



Η… «απόδειξη» βρίσκεται στην παρακάτω αρετουσάριστη φώτο, την οποία δημοσίευσε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους κοιλιακούς και τα γραμμωμένα πόδια της να κλέβουν την παράσταση.



Φορώντας ένα σέξι μπικίνι, η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει στον φακό κάνοντας yoga (την στάση του δέντρου) και καλεί τους χιλιάδες followers της να βρουν «την ισορροπία και την αλήθεια» μέσα από τον διαλογισμό και την γυμναστική.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News