Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Τα αριστεία των μαθητών του Γενικού Λυκείου Αριδαίας

Δείτε τα αριστεία

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αριδαίας θα ήθελαν να συγχαρούν όλους τους μαθητές του σχολείου για τις επιτυχίες τους τόσο στις Πανελλαδικές εξετάσεις όσο και στα ενδοσχολικά μαθήματα, αλλά κυρίως για την αξιέπαινη προσπάθειά τους. Τους ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι και Καλή Πρόοδο.

Ο Διευθυντής
Γρηγορίου Κωνσταντίνος
 
Ο Σύλλογος Διδασκόντων
 





13 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στον Αντωνάκη από την Α'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνολικά 118 Άριστοι!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήριαα 👏👏

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά είναι υπέροχο!τόσα πολλά αριστουχα παιδιά και στα λύκεια και στα γυμνάσια συγχαρητήρια σε όλους! Μπράβο παιδιά είμαστε περήφανοι που σε τόσο δύσκολες εποχές εσείς μπορείτε και καταφέρνετε τόσα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Παρτανακη Κατερινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις οι βαθμολογίες αυτες είναι πολύ αισιόδοξες" και έχει σαν αποτέλεσμα την ανώμαλη προσγείωση στις βαθμολογίες των Πανελληνίων.
    Οπότε θερμή παράκληση στους εκπαιδευτικούς μην φουσκώνετε τα μυαλά των παιδιών γιατι μετα αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα
    Δεν μπορεί πλην ελαχίστων περιπτώσεων ενα παιδί να είναι εξίσου καλο και στην θεωρητική και και θετική κατεύθυνση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια , όμως δεν θέλει αγχος παιδιά , πάνω απ΄όλα η υγεία σας και γενικά η ολοκλήρωσή της προσωπικότητας σας.
    Καλό κουράγιο σε όλους και στα πρωτάκια που έχουν δρόμο ακόμη .
    Υστ. (Οι 6 κολητές της Α΄ να συνεχίσουν έτσι σαν ομάδα)
    Καλό Καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ '' ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΔΑ''27 Ιουνίου 2016 στις 2:24 μ.μ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πως μπορούμε να μάθουμε πόσα μόρια συγκέντρωσε ο κάθε αριστούχος της Γ΄ Λυκείου, στις πανελλαδικές εξετάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τους 45 αριστεύσαντες ελάχιστοι αρίστευσαν δηλαδή έχουν σύνολο μορίων πάνω από 18000 μόρια.

      Διαγραφή
  10. ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ;ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΙΣΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπραβο στα παιδιά για το κόπο και την προσπάθεια τους.Αλλά τελικά τι νόημα έχουν αυτοί οι βαθμοί? Τελικά αυτό που έχει σημασία είναι τι θα κάνουν στις πανελλήνιες εκεί θα φανεί η αξία του κάθε μαθητή.Όλα αυτά εδώ ειναι επιφανειακά..μη σας νοιάζει τόσο πολύ ο βαθμός σας και ας αποφύγουμε αυτό το βαθμοθηρικο πνεύμα που επικρατεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News