Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Ευχαριστήριο της Προέδρου των Προμάχων για το Αγροτικό Ιατρείο

Ευχαριστήριο

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά εκ μέρους όλων των κατοίκων του χωριού μας, όλους όσους συνέβαλαν στην ανάδειξη του Αγροτικού Ιατρείου Προμάχων, ενός μεγάλου ακριτικού χωριού με μεγάλες ανάγκες λόγω της απασχόλησης των κατοίκων με την υλοτομία.

Ευχαριστούμε αρχικά την Δημοτική Αρχή που και με αυτή την ευκαιρία απέδειξε ότι βρίσκεται στο πλευρό μας και μας στηρίζει.

Επίσης, ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας και τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης που ασχολήθηκε μαζί μας ουσιαστικά και μας δώρισε έναν σύγχρονο εξοπλισμό που θα βοηθήσει σημαντικά στην λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου.

Παράλληλα, ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές και τους χορηγούς, οι οποίοι αναφέρθηκαν και στην σεμνή τελετή που πραγματοποιήσαμε, οι οποίοι για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι τα χωριά μας θα παραμένουν όρθια.

Τέλος, καλωσορίζουμε την αγροτική μας ιατρό, στην οποία ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει και δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα της και να βοηθάμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Με εκτίμηση,
Η Πρόεδρος Μαρία Γιουρούκη
Το Τοπικό Συμβούλιο Προμάχων

6 σχόλια:

  1. Μπράβο Μαρία
    Και εις ανώτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο ιατρείο δήμαρχε αλλά χωρίς μόνιμο γιατρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάποιο καινούργιο σοβαρό μηχάνημα θα φέρεται στο Κεντρο Υγείας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα φέρουν εγχυτήρα μυαλού.
      Κοψε χαρτάκι να πάρεις σειρά

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΓΧΥΤΗΡΑ ΜΥΑΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΕΛΤΙΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΙΝΗ ΡΕ ΒΛΗΤΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

      Διαγραφή
    3. φαίνεται και η νοημοσύνη και η αγραμματοσύνη σου.
      Μην προσπαθείς παραπανω να αποδείξεις ποσο λειψος είσαι στο μυαλό

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News