Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Λουτρά: Οι μοτοσικλετιστές έφυγαν, οι εντυπώσεις έμειναν! Οι δύο όψεις του νομίσματος!

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή βράβευσης

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής η 35η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών στην οποία συμμετείχαν πάνω από 3.000 μοτοσικλετιστές και έλαβε χώρα στα Λουτρά Πόζαρ, με μία τελετή βράβευσης όλων όσων βοήθησαν για να πάνε όλα καλά.

Συγκεκριμένα, οι διοργανωτές απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Αλμωπίας και Πρόεδρο των Λουτρών κ. Δημήτρη Μπίνο, στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, στον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας κ. Βαγγέλη Γάκη και στους Συλλόγους του Λουτρακίου. Σημαντική ήταν και η συμβολή του Αντιπροέδρου των Λουτρών κ. Δημήτρη Βέσκου και του Διευθυντή κ. Χρήστου Δήμτση, οι οποίοι είχαν μία άψογη συνεργασία τόσο με το Α.Τ. Αριδαίας, όσο και με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Πέλλας. Όλοι μαζί συνέβαλλαν σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, που προκάλεσε ανάμεικτες εντυπώσεις στους κατοίκους της Αλμωπίας.

Όπως έχουμε γράψει, η συγκεκριμένη διοργάνωση κάποιους τους ευχαρίστησε και κάποιους άλλους τους προκάλεσε… νευρικό κλονισμό. Το σημαντικό είναι ότι όλα τελειώσανε χωρίς αν συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα και χωρίς να δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα, ενώ τα οικονομικά οφέλη για την περιοχή μας είναι σημαντικά, όπως σημειώνουν πολλοί επαγγελματίες.

Είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις για την αναστάτωση που προκλήθηκε, ωστόσο θα είναι καλό να αναλογιστούμε ότι είναι ίσως η πρώτη φορά που επισκέφτηκε την περιοχή μας ταυτόχρονα ένας τόσο μεγάλος αριθμός ανθρώπων από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Άνθρωποι που έμειναν μαγεμένοι από τις ομορφιές της Αλμωπίας και είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν σημαντική διαφήμιση. Είναι πολύ σημαντικό ότι μετά από 34 χρόνια ανάλογων διοργανώσεων, επελέγη η περιοχή μας για 35η διοργάνωση τη στιγμή που την διεκδικούσαν κι άλλες περιοχές.

Ας κρατήσουμε λοιπόν μόνο τη θετική πλευρά και ας δούμε όλη αυτή τη διοργάνωση ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για διαφήμιση της περιοχής μας.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή βράβευσης:














 

16 σχόλια:

  1. Πιο σωστά... Οι μοτοσυκλετιστές έφυγαν, οι ζημίες έμειναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δυο οψεις του νομισματος, η εξης μια:
      ΓΙΝΑΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟΙ!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Γραφει πάνω απο το αρθρο,στον τιτλο οι 2 όψεις του νομισματος.απο κάτω γράφεται μονο τα θετικα.Καλό ειναι να γίνεται και λίγο κριτική κ.Βαφειάδη,δεν θα πάθει τιποτα η δημοτική αρχή.Περιμένω να δώ αν θα περάσει το μηνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν δεν υπηρχαν και οι εκατο κοπριες ολα θαταν τελεια, μακαρι να γινοντε παντα τετοια(χωρις κοπρους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολα ηταν τελεια....μπραβο σε οποιον το οργανωσε....τις περισσοτερες κανγκουριες τοπικοι τις καναν....για ακομα μια φορα δυστυχως καποιοι βγαζουν κομπλεξ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγα τις πολλές ομορφιες... δουλεψαν λιγα καταστηματα κ αυτο μονο.. βρωμια κ δυσαρέσκεια των περισσότερων έμεινε..
    Ελεος καθε φορα να αναφερουμε τις αρχες τί κανουν.. το τί δε κανουν ποτέ δεν αναφέρεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λιγα καταστηματα μωρε επεσε πανω απο 1 εκατομυριο σχεδων σε αυτα τα λιγα που λες,στν Αριδαια για να πεσει τετοιο ποσο στα μαγαζια θελει να περασουν ολα τα Σ/Κ του Καλοκαιριου + τις γιορτες τν Χριστουγεννων

      Διαγραφή
  6. Καποιοι εχουν να λενε να λενε να λενε μονο ασχημα λογια για την συγκεκριμενη συγκεντρωση δεν σκεφτηκαν ποτε ομως την αλλη πλευρα..και τι εγινε που 3 μερες δεν κοιμηθηκατε ?κοιμησου τις αλες 362 μερες σκεφτηκες εσυ που γραφεις μονο αρνητικα οτι καποιος συναθρωπο σου απο την πολη σου εβγαλε καποια λεφτουδακια και εκεινα παλι θα τα ριξει σε εναν αλον συναθρωπο σου ?πως δουλεψανε μαγαζια περιπτερα βενζιναδικα ταβερνες και οτι αλλο ηταν εκει τριγυρο τελειωσαν οι μπυρες? Θα πανε στην αριδαια σε μια καβα τελειωσαν τα κρεατα θα πανε σε κρεωπολειο τελειωσαν τα λαχανικα θα πανε σε ενα μαναβικο μεινανε σε ξενοδοχεια θα δουλεψουν οι καθαριστριες η ρεσεψιον τα καθαριστηριο απο τα σεντονια παιδια που δεν ειχαν μεροκαματο και παρθηκαν λογο αρκετου κοσμου για βα βγει η δουλεια εγω ξες τι βλεπω και πια ειναι οι γνωμη μου?καλητερα που δεν κοιμηθηκες εσυ για τρεις μερες αλα παρθηκαν λεφτα σε ατομα που συκωσαν κεφαλι απο αυτη την συγκεντρωση αντε γεια κομπλεξικε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 3:15 μμ. ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ, ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΕΓΩ!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΞΑΓΡΥΠΝΟΙ ΟΛΟΙ 3 ΜΕΡΕΣ!! Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΥΠΝΟΥΣ ΛΟΓΩ ΜΟΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!!

      Διαγραφή
    2. Πες τα Χρυσόστομε...μακάρι να έρχονται κάθε χρόνο έτσι

      Διαγραφή
  7. Επρεπε να γραφει :οι μοτοσικλετιστες εφυγαν ο κοσμος υσηχασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όχι 2 εκκατομ και λιγα λεω τι είναι αυτά σας φαινοταν να ειχαν λεφτα?διαφιμηση ναι εγινε μεχρι εκει χαλαρώστε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ante efugan twra mporeite na koimithite.....sthn mizeria sas!kai tou xronou me perisoteroi fasaria!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια χαρά ήταν οι μοτοσυκλετιστες και λεφτά άφησαν στα μαγαζιά μας και μας ζωηρεψαν αρκετά το καλό ήταν που έφυγαν χωρίς να έχουμε θύματα μακάρι να έρθουν και του χρόνου να

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η πόλη μας απέκτησε ζωή έστω για ένα Σαββατοκυριακό. 4,000 άτομα μαζεμένα δεν ξαναρθαν ποτέ ! μπράβο Δήμαρχε φερτους και του χρόνου. Ξενοδοχεία super market καφετέριες και πολλά άλλα καταστήματα θα αργήσπυν να ξανα δουλέψουν τόσο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News