Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Νοικοκύρεμα στην πράξη: ΔΕΙΤΕ τα νέα γραφεία των Λουτρών!

ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ

Νοικοκύρεμα στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια. Έτσι συνεχίζει να πορεύεται η Διοίκηση των Λουτρών, η οποία αποφάσισε και υλοποίησε την μετακόμιση των γραφείων της Δημοτικής Επιχείρησης από τους χώρους του Αλεξάνδρειου Υδροθεραπευτηρίου όπου προκαλούσαν συμφόρηση, σε ένα ευρύχωρο κτίριο ακριβώς πάνω από τον καταρράκτη που μέχρι σήμερα έμενε κλειστός σε αχρηστία.

Τα νέα γραφεία εξασφαλίζουν πολύ καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους υπαλλήλους, καθώς επίσης και σωστή οργάνωση του ογκώδους αρχείου της Δημοτικής Επιχείρησης. Παράλληλα, συστεγάζονται τα γραφεία όπου εργάζεται και συνεδριάζει η Διοίκηση. Συγκεκριμένα, υπάρχουν γραφεία για τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Διευθυντή, το Δ.Σ., την Γραμματεία, το αρχείο, τη στιγμή που μέχρι πριν λίγο καιρό υπήρχαν μόνο δύο μικροί χώροι δίπλα στις εσωτερικές πισίνες.

Όλα τα παραπάνω δεν κόστισαν ούτε ένα ευρώ στην Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών, αρκούσαν η πολιτική βούληση, ο προγραμματισμός, η οργάνωση και η μεθοδικότητα. Αυτό είναι ένα ακόμα βήμα που φέρνει την Λουτρόπολη του Δήμου Αλμωπίας πιο κοντά στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών Λουτροπόλεων, καθώς όπως είναι γνωστό έχει ενταχθεί στο αντίστοιχο Πανευρωπαϊκό Δίκτυο εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα μας.














15 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΤΛ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΝΑ ΠΟΤΙΣΟΥΜΕ. . . . .ΕΛΕΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπερβολές απο εναν απαραδεκτο, κανε δικο σου κρατήδιο φιλε, μπας και ξεδιψάσεις, απλα βγάζεις αγαμία.

      Διαγραφή
  2. Η ΜΗΖΕΡΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. k ego simfono me to 9.08. den ginete na einai ola sta loytra. pes mas file se poio xorio eisai na ta feroyme ola ekei. na min stenaxoriete i anatoliki almopia. na poyme k to xorio soy na erxonte i toyristes ekei na toys xenagiseis sta xorafia soy. :-) E DEN PAIZESTE MERIKA ATOMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΟΥ?ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ?ΠΟΙΑ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ?ΠΟΙΑ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ Ι.Μ ΠΡΟΜΑΧΩΝ?ΚΑΜΙΑ!!!ΟΛΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΖΑΡ ΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΖΖΖΖΖΖΖΖΑΡ ΜΠΡΕ

      Διαγραφή
    2. γιατι ρε παιδια μαλωνετε? αλλωστε ρε παιδια τα Λουτρα ειναι Λουτρα, εναι δυνατον να την βαζεις διπλα στην κωσταντια η στον αρχαγγελο? μα εχετε ξεφυγει τελειως μη μπερδευετε την κουτσα με την π...., κ εσυ μπρε 1.22 μα τοσο κομπλεξ, κουλαρε ολιγον

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΑΡΑΚΟ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΠΛΑ ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ....ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ,ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΑ,ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΟΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ!!ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ

      Διαγραφή
    4. ρε σεις τιποτα δεν εχετε? δρομους γιοκ φωτα γιοκ δενδρα γιοκ νερα γιοκ πορτοκαλαδες γιοκ βοδια γιοκ συνεφα γιοκ, πουλια γιοκ λαγους γιοκ, ρε τουλαχιστον μ...α εχετε να ξεδηνετε?

      Διαγραφή
    5. ΚΑΙΓΟΝΤΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΜΩΝΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΠΩΝΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΕΙΣ? ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΠΛΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΩΡΤΟ.

      Διαγραφή
  4. έχεις δίκιο φίλε να ερθει ο κόσμος εκεί στην Ανατολική Αλμωπία να σε κάνουμε αξιοθέατω να δούνε στην Αλμωπία ποσό π@π@ρες εχει . Απλά πες που μπορούμε να σε βρούμε για να κάνουμε την κατάλληλη διαφήμιση κ γραφεία για να κλίνουν ραντεβού να σε δουν :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωρθωγραφηα να μάθεις..

      Διαγραφή
    2. ΣΙΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ Π@Π@Ρ@ ΠΟΥ ΛΑΙΣ ΑΛΑ ΝΑ ΠΑΣ ΠΡΟΤΑ ΝΑ ΜΑΘΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΕ ΜΑΙΤΑ ΝΑ ΣΧΩΛΙΑΖΗΣ!!!ΖΩΟ Ε ΖΩΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΕΣΤΩ

      Διαγραφή
    3. Λες και όλη η Αλμωπία είναι μόνο τα λουτρα.

      Διαγραφή
    4. Ενω εσυ 11:01 ξερεις να γραφεις 2vlo και εσυ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News