Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Φροντιστήριο Νικολάου Βαδά: Πετυχαίνουμε τους στόχους σας!

Αγαπητοί μας μαθητές, ευχόμαστε ολόψυχα να επιτευχθούν οι στόχοι σας και οι κόποι όλων μας να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα

Αγαπητοί μας μαθητές και γονείς μετά το τέλος ακόμα μιας σχολικής χρονιάς αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση και την συνεργασία σας.

Αγαπητοί μας γονείς, έχει για εμάς ιδιαίτερη σημασία το ότι σε καιρούς δύσκολους εμπιστευτήκατε εμάς για την πρόοδο των παιδιών σας. Πιστεύουμε πως οι βαθμοί, τόσο σε επίπεδο πανελλαδικών, όσο και σε ενδοσχολικό επίπεδο, δικαίωσαν την επιλογή σας, καθώς οι μαθητές μας ήταν προετοιμασμένοι όπως και κάθε χρονιά, για να διαχειριστούν κάθε επιπέδου θέματα. Αυτό εξάλλου φάνηκε και από τις υψηλές βαθμολογίες των μαθητών μας (επικοινωνήστε με το φροντιστήριο για λεπτομέρειες).

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως, στην προσπάθεια μας να διευκολύνουμε τα παιδιά στο πρόγραμμα τους και να προσφέρουμε σε εσάς συμφέρουσες οικονομικές λύσεις «πακέτου», στο φροντιστήριο μας διδάσκονται τα μαθήματα:

- Μαθηματικά   
- Φυσική   
- Χημεία   
- Βιολογία
- Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε.

Αγαπητοί μας μαθητές, ευχόμαστε ολόψυχα να επιτευχθούν οι στόχοι σας και οι κόποι όλων μας να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Με εκτίμηση
Βαδάς Νικόλαος (Διδασκαλία Φυσικής)
Βαφειάδου Δέσποινα (Διδασκαλία Χημείας)
Σόρτσης Αλέξης (Διδασκαλία Μαθηματικών)
Τουφεξή Ειρήνη (Διδασκαλία Βιολογίας)
Τσεντεμίδης Σωτήρης (Διδασκαλία Οικονομίας)