Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Εν αναμονή της απόφασης για την προσφυγή κατά του Μ.Α. Αρσενίου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Συζητήθηκε χθες η προσφυγή του Φιλίππου Σταυροδρομίου στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ για τον αγώνα play off που είχε γίνει πριν ένα 15ήμερο με αντίπαλο τον Μ.Α. Αρσενίου για την γνωστή υπόθεση με την χρησιμοποίηση παικτών από πλευράς των νικητών με αριθμούς φανέλας (19 και 20) πάνω από το νόμιμο (1 έως 18) βάση κανονισμού (Άρθρο 14, παρ. Ε) της ΕΠΟ.

Η απόφαση σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται την επόμενη βδομάδα.

Αυτή η εξέλιξη φρέναρε την ΕΠΣ Πέλλας που αδυνατεί να ορίσει τον αγώνα μπαράζ των δευτεραθλητριών ομάδων για μια θέση στην Α1.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News