Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Δύσκολες ώρες για τη Μενεγάκη! Κόντεψε να λιποθυμήσει στο πλατό: «Υποφέρω, δεν μπορώ...»

Κόντεψε να λιποθυμήσει στο πλατό: «Υποφέρω δεν μπορώ…»

Η σημερινή ημέρα ήταν δύσκολη. Ένιωθε τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν που με δυσκολία στεκόταν στα πόδια της. Από την έναρξη κιόλας της σημερινής της εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε πως αισθανόταν βαρύ το κεφάλι της με αποτέλεσμα να φορέσει γυαλιά.

«Δώστε μου λίγο χρόνο να συνέλθω γιατί έχω περάσει από 17 ξεματιάστρες σήμερα, έχω πιει ότι υπάρχει αλλά δε ξέρω το κεφάλι μου το αισθάνομαι ότι έχει κατέβει όλο κάτω. Τα μάτια μου βουίζουν, όλα βουίζουν…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο την αντίδραση των συνεργατών της όταν την είδαν έτοιμη να λιποθυμήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News