Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα μπαράζ ανόδου του Αλμωπού! Καίγεστε να μάθετε!

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος!

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα μπαράζ ανόδου του Αλμωπού! Καίγεστε να μάθετε!

*Οι κουμπάροι Γιώργος Τυριακίδης και Βαγγέλης Ντίσιος προπονητής Αλμωπού και Νάουσας αντίστοιχα, θα είναι αντίπαλοι για 180 λεπτά στα ματς των ομάδων τους.

*Ο σκληροτράχηλος αμυντικός του ΠΑΪΚΟΥ Γουμένισσας Άγγελος Τουλγαρίδης για ένα φεγγάρι αγωνίστηκε στον Αλμωπό και έτσι στην πρεμιέρα των μπαράζ θα έρθει σαν αντίπαλος στην Αριδαία.

*Οι Σωκράτης Λαμπριανίδης και Σωτήρης Ιωακιμίδης του ΦΑΣ Νάουσα θα τεθούν αντιμέτωποι με τον περσινό προπονητή τους στην ΑΣ Ειρηνούπολης και νυν του Αλμωπού Γιώργο Τυριακίδη, όλοι μαζί πέρσι έδωσαν το παρόν στα μπαράζ ανόδου χωρίς επιτυχία.

*Μόνο ο Αλμωπός μεταξύ των 4 μονομάχων άρχισε και τελείωσε τη σαιζόν με τον ίδιο προπονητή, τον Γιώργο Τυριακίδη.

*Ο νυν προπονητής της Νάουσας Βαγγέλης Ντίσιος και πέρσι συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου με τον Απόλλωνα Κρ. Βρύσης πετυχαίνοντας τον στόχο της ανόδου, ενώ να σημειωθεί ότι έχει συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου και με τον Αλμωπό χωρίς όμως επιτυχία πριν μια τριετία.

*Ο Αλμωπός είναι η μοναδική ομάδα από τις 4 πρωταθλήτριες που πήρε τον τίτλο αήττητη με μόλις δύο ισοπαλίες μία εντός και μία εκτός έδρας.

*Ο Χρήστος Καραγιάννης που φέτος ανήκει στον Αλμωπό, πέρσι αγωνίστηκε στον ΑΣ Ειρηνούπολης που έδωσε το παρόν στα μπαράζ ανόδου χωρίς επιτυχία.

*Τρεις περσινοί συμπαίκτες, οι Σωτήρης Ιωακημίδης, Σωκράτης Λαμπριανίδης και Χρήστος Καραγιάννης που ήταν πέρσι στον ΑΣ Ειρηνούπολης θα είναι αντίπαλοι φέτος αφού οι δυο πρώτοι ανήκουν στη Νάουσα και ο τρίτος στον Αλμωπό.

*Ο μέσος Γιώργος Μαραντίδης που ανήκει στο Πάικο Γουμένισσας, μέχρι το Γενάρι αγωνιζόταν στην ΕΠΣ Πέλλάς και στον Εθνικό Γιαννιτσών.

*Τα δύο κουμπαράκια Τυριακίδης και Ντίσιος θα είναι και φέτος αντίπαλοι στα μπαράζ, όπως το ίδιο είχε συμβεί και πέρσι.

*Σε ομάδα του Ν. Πέλλας εργαζόταν στην αρχή της φετινής περιόδου ο Βαγγέλης Ντήσιος, νυν τεχνικός της Νάουσας που ως γνωστόν είχε την τεχνική ηγεσία του Εδεσσαϊκού.

*Ο Αλμωπός θα ξαναβρεί μπροστά του τους Σωκράτη Λαμπριανίδη και Δημήτρη Καφέ της Νάουσας, τους οποίους είχε στο ρόστερ του ο Αχιλλέας Νεοκάστρου αντίπαλος στα μπαράζ της σαιζόν 2012-2013.

*Ο Γρηγόρης Ηλιάδης, βασικός στην άμυνα της Νάουσας την φετινή περίοδο, αγωνιζόταν πέρσι στον Αλμωπό από τον Γενάρη και μετά υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Μπίλη.

14 σχόλια:

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΤΩ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΩΝΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάντως το Παικο είναι μια παρέα πιτσιρικάδων και το Στρατλωνι ένα χωριό 500 κατοικων.Κανείς δεν λέει οτι θα κάνει πλάκα ο Αλμωπός ,αλλά όλοι οι booker τον έχουν φαβορί για άνοδο.

      Διαγραφή
  2. Dyskola ta pragmata gia ton almopo ...favori sta xartia mono den ftanei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για πες μας ρε κακοπροαιρετε σε ποιο ματς τα θαλασσωσε... Και καθε φορά που θα έρχεσαι στο γήπεδο να τον δεις για να εξιλεωσεις τη ζήλια σου να αφήνεις ενα εικοσάρικο έτσι για τιμωρία. Ασχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα δεινεις και 10 ευρω εισητηρειο για να τον δεις να παιζει...εχεις ανχωθεις πολυ εσυ με τον αλμωπο..χαλαρωσε και ολο σουπες και ζεστα...

      Διαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ 10.33 ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ 20ΑΡΙΚΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΜΩΠΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o almopos ekane lathos me ta eishthreia /.preph se tetoia mats na to exei 5 eyro na gemish to ghpedo kai na mhn skefth na bgali lefta apo ayta ta mats ....kalh epityxeia ston almopo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι ποσο ειναι ρε παιδια το εισητηριο στα μπαραζ..??δεν ειναι 5..??

      Διαγραφή
  7. Είκοσι ευρώ θα εχει το εισιτιριο στη Γ εθνική ; Θα μας ξιλωσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα μπαραζ αυτα θεωρούνται πρόγευση Γ εθνικής.Οι τιμές εισιτηρίων, η οργάνωση των αγώνων και οι διαιτητές (Β΄ Εθνικής) είναι όλα αποφάσεις της ΕΠΟ.Οι ομάδες εντολές εκτελούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΛΜΩΠΑΡΑ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ Ι ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΜΩΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News