Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Ζευγάρι Σύρων προσφύγων παντρεύτηκε σε σκηνή στην Ειδομένη (ΦΩΤΟ)

Ο 27χρονος Σάχερ φόρεσε τα καλά του και ήρθε "εις γάμου κοινωνίαν" με την αγαπημένη του, την 20χρονη Ρουχάγια, επίσης Σύρια

Όταν ο Σάχερ ξεκινούσε από το Ντέιρ αλ Ζορ της Συρίας το μακρύ ταξίδι προς τη Γερμανία προκειμένου να ξεφύγει από τον πόλεμο και τα δεινά του, δεν φανταζόταν ότι η νέα του ζωή, αυτή που έχει ως σημείο εκκίνησης την ένωση δύο ανθρώπων σε γάμο, θα ξεκινούσε μέσα σε μία ...σκηνή, στον άτυπο καταυλισμό της Ειδομένης.

Χθες το βράδυ, ο 27χρονος Σάχερ φόρεσε τα καλά του και ήρθε "εις γάμου κοινωνίαν" με την αγαπημένη του, την 20χρονη Ρουχάγια, επίσης Σύρια.

Η νύφη ντύθηκε στα λευκά, όπως επιτάσσει η παράδοση, και με μια ανθοδέσμη φρέσκα λουλούδια στα χέρια αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον Σάχερ, υπό το βλέμμα δεκάδων προσφύγων και εθελοντών, που φρόντισαν τόσο για την αμφίεση της νύφης όσο και για τη γαμήλια τούρτα.

«Είμαστε περίπου ενάμιση μήνα στην Ειδομένη και αποφασίσαμε να μην περιμένουμε άλλο και να σφραγίσουμε με αυτόν τον συμβολικό τρόπο την αγάπη μας», εξήγησε, μιλώντας τηλεφωνικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο νεαρός Σύρος.

7 σχόλια:

  1. Δάκρυα έτρεξαν από την συγκίνηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ta louloudia einai klemena apo to xorio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και ειναι αυτο τωρα ειδηση;; ρε ασχοληθητε με πιο σοβαρα ζητηματα που αφορουν την Ελλαδα και τους Ελληνες μ.....ς δημοσιογραφοι...ελεος πια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο μικρόψυχοι είστε! Πόσο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και με πατέντα, δηλαδή 3:52...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News