Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Λόγια από καρδιάς των γονιών της μικρής Μαρίας από την Περίκλεια που έγινε άγγελος!

Ευχαριστήριο

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε φίλους, γνωστούς και άγνωστους που στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας και βοήθησαν με όποιον τρόπο μπορούσαν την 16χρονη κόρη μας που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Η αγάπη του κόσμου έδωσε μεγάλη δύναμη στην μικρή μας Μαρία αλλά και σε εμάς που ήμασταν δίπλα της. Είναι πολύ σημαντικό που σε μια μικρή τοπική κοινωνία ενώθηκαν όλοι με έναν κοινό σκοπό.

Η Μαρία αντιμετώπιζε με μεγάλη δύναμη το πρόβλημα υγείας της, εξαιτίας της μεγάλης αγάπης που εισέπραξε από φίλους και συγγενείς.

Επίσης, ήταν πολύ σημαντική η συμβολή του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, που ήταν πάντα πρόθυμο να βοηθήσει με όλα τα μέσα που διέθετε.

Εκ μέρους της Μαρίας, σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας!

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ
Τζίνα και Στέφος Δέλλιος

8 σχόλια:

  1. Πολύ μεγάλο κουράγιο στους γονείς της ΜΑΡΙΑΣ. Τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό παράδεισο ψυχουλα μου!!! Θα είσαι παρέα και με την Χριστιαννα μας,την Βασιλική μας την Φάρμα,την Κωσταντινα μας,και όλα τα παιδάκια που παλεψατε σαν ήρωες αλλά ως ο θεός αποφάσισε όσο άδικο και αν είναι αυτό να σας έχει στο πλευρό του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουράγιο στους γονείς για να προσέχουν τα άλλα παιδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουράγιο κ δυναμη στους γονείς....ένας φίλος που έκανε οτι μπορούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλο παραδεισο ψυχουλα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Τζίνα και Στέφανε πόσο γεροί είστε χίλια μπράβο που είστε τόσο δυναμική έτσι χεραιτε η Μαρία να είστε χαρουμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό παράδεισο και μεγάλη δύναμη στους δικούς σου ανθρωπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο θεος να δωσει δυναμη και κουραγιο στος γονεις και μια καλη θεση στον παραδεισο στην ψυχουλα του παιδιου που ηταν ασπρη σαν το χιονι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News