Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Αλμωπός, η ώρα της ανόδου: Γνωρίστε τον ΦΑΣ Νάουσας, έναν από τους αντιπάλους!

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ARIDAIA NEWS!
Επιμέλεια: Γιώργος Μπίνος

Μια από τις πλέον ιστορικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου που μάλιστα αγωνίστηκε και στην Α1 Εθνική είναι ο φετινός πρωταθλητής της ΕΠΣ Ημαθίας ΦΑΣ Νάουσας που κατέκτησε οριακά το πρωτάθλημα αφήνοντας πίσω του τον περσινό πρωταθλητή ΑΣ Ειρηνούπολης. Σε ένα πρωτάθλημα «Γολγοθά» όπου δεν υπάρχουν πλαίη οφ οι Ναουσαίοι παρότι έπαιξαν με τη φωτιά τελικά έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου πετυχαίνοντας 21 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα και τέρματα 71-9.

Έτσι θα χτυπήσουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική με σκοπό την επιστροφή τους μετά από δύο χρόνια όταν και υποβιβάστηκαν από την τότε Δ’ Εθνική. Μια ομάδα που αποτελείται από έμπειρους ως επί το πλείστον παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες και σίγουρα αυτό αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Προπονητής είναι ο Βαγγέλης Ντίσιος, ενώ η σαιζόν είχε ξεκινήσει με τον Δημήτρη Χαλκιά και στα μέσα του πρωταθλήματος αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Κερλίδη που με τη λήξη του πρωταθλήματος αποχώρησε.

Το ρόστερ αποτελείται από τους Σωτήρης Ιωακημίδης, Γιώργος Λιακόπουλος, Βαγγέλης Αβραμόπουλος, Ζήσης Βλαχοδηήμος, Δημήτρης Δίντσης, Αδάμ Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Ζούρκος, Γρηγόρης Ηλιάδης, Δημήτρης Καφές, Χρήστος Κερμανίδης, Σωκράτης Λαμπριανίδης, Γιάννης Μουρίκι, Τρύφων Νίκου, Νίκος Παντζαρτζίδης, Σάκης Παπατάνος, Γιώργος Πατατούκας, Νίκας Περηφανόπουλος, Νίκος Σαρηγιαννίδης, Κώστας Μουσικάκης, Γκονσάλβες Ουέλιγκτον, Δήμος Συμπεθέρης, Χρήστος Τασιώνας. Μέχρι τον Ιανουάριο στο ρόστερ ανήκαν και οι Γιάννης Μπιγκάνος που μεταγράφηκε στον Αχιλλέα Νάουσας και Νίκος Ιτσκάρας που μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Νάουσας.

3 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία και στις 2 ομάδες , να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο με υγεία σε όλα τα παιδιά και του χρόνου η Νάουσα με την Αριδαία να είναι στην Γ εθνική .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3 διαφορετικοί προπονητές παρ ότι πρωταθλητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που σαι ρε ντιτουρα χαθηκες απο την πιατσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News