Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Το νέο Δ.Σ. της Δόξας Μελισσίου - Ο προγραμματισμός της ομάδας

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

Στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκαν την 22/05/2016, αναδείχθηκε το παρακάτω Δ.Σ:

ΜΕΡΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Πρόεδρος
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΧΑΡ/ΜΠΟΣ Αντιπρόεδρος Α΄
ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ Αντιπρόεδρος Β΄
ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Γραμματέας
ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ ΧΑΡ/ΜΠΟΣ Ταμίας
ΕΜΦΙΕΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Υπευθ. Δημ. Σχέσεων
ΡΕΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γεν. Αρχηγός
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Υπευθ. Ιματισμού
ΜΠΑΖΡΙΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Υπευθ. Γηπέδου
ΚΑΠΟΥΣΟΥΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Υπευθ.Εγκαταστάσεων
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΧΑΡ/ΜΠΟΣ Υπευθ. Εκδηλώσεων
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣ Ν. Πέλλας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Β.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, κατάρτισε τον Προγραμματισμό της Ομάδας:

Συνεργασία-συμφωνία με Προπονητή, τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016/2017. Αναζήτηση Χορηγών, που θα στηρίξουν την προσπάθεια των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ στη μεγάλη κατηγορία, Α1 Πέλλας, ώστε να πετύχει υψηλούς στόχους και τη νέα περίοδο.

Ορισμός ημερομηνίας και οργάνωση της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «Ποντιακή Βραδιά» στο Δημοτικό Πάρκο Μελισσίου, την τελευταία εβδομάδα, του Ιουλίου 2016.

Αναζήτηση ποδοσφαιριστών, μέσω μεταγραφών και αποδεσμεύσεων από Ομάδες Α1 και Γ Εθνικής, καθώς και εγγραφών ταλαντούχων, από Ακαδημίες της περιοχής, ώστε να καταστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική η θρυλική ΔΟΞΑ τη νέα αγωνιστική περίοδο. ΄Ηδη βρίσκεται πολύ κοντά στο κλείσιμο της συνεργασίας με 5-6 ποδοσφαιριστές.

Βελτίωση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου, σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας και ιδιαίτερα του αγωνιστικού χώρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, καλεί όλους τους φίλους και οπαδούς της ΔΟΞΑΣ, που τους χάρισε φέτος ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΑΡΕΣ και ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, να σταθούν ΑΡΩΓΟΙ και να ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ οικονομικά την προσπάθειά της στην Α1, για να ξαναζήσουμε παρόμοιες στιγμές.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News